Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Jobb újévi fogadalma van, mint a fogyókúra? Játsszon és nyerjen a Délmagyarországgal!

Megígérte Petikének, hogy idén kap kistestvért? Vagy földkörüli pályára áll, és világot lát? Esetleg súlyproblémái vannak, és Ön azon kivételesek egyike, akinek híznia kellene? Netán eltökélte, hogy év végére meg tudja csinálni a spárgát? Ha Ön is extrém újévi fogadalmat tett, január 11-től játsszon velünk, és nyerjen páros belépőt a Csú-Sziki Kalandparkba.
Nincs olyan ember, aki Szilveszterkor ne fogadná meg, hogy „na most már biztosan lefogyok". A fogyókúra megfogadása, ahogy az „idén jobban spórolok" vagy „leszokok végre a cigiről", állandó fogadalmaink, kár is tagadni. Mégis akad, aki nem olvad bele a tömegbe az elcsépelt fogadalmakkal, hanem valami igazán bevállalósat álmodik meg célként az újévre. Ön is ilyen?

Akkor itt a helye, játsszon a Délmagyarországgal január 11-től: várjuk a legextrémebb újévi fogadalmakat az online@delmagyar.hu email címre! Január 20-ig írja meg nekünk, mit eszelt ki 2015 utolsó napján. Szakavatott zsűrink kiválogatja a legjobb fogadalmakat, de a győztesekről Önök döntenek.

Január 20-22 között várjuk voksaikat és január 25-én meghirdetjük, hogy melyik 3 játékosunk nyerte a páros belépő (A nyeremények 2016. június 30-ig felhasználhatók, a nyerteseket email-ben értesítjük) egyikét a Csú-Sziki Kalandparkba, Szegedre, az EKO-Parkba.

Ha épp arra gondolt, hogy bár babonás, de mégis jó lenne zseniális ötletét megosztani valakivel, itt a helye!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az üdítő télen is jéghidegen az igazi

Az üdítő télen is jéghidegen az igazi
,,Hűtött italok kaphatók, kérje az eladótól" - olvasható az egyik szegedi, Kálvin téren lévő üzlet kirakatába ragasztott papíron. Tovább olvasom