Délmagyar logó

2018. 10. 17. szerda - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

Kamion sodródott az ártérbe az algyői hídnál, szennyeződött a terület

Eddig tisztázatlan okból egy kamion átszakította a szalagkorlátot az algyői hídnál és az ártérbe zuhant.
Lesodródott az úttestről és az út menti ártérbe hajtott egy kamion kedden kora este az algyői Tisza-híd mellett - tudtuk meg Molnár Krisztinától, a katasztrófavédelem Csongrád megyei sajtószóvivőjétől. A jármű nem borult fel, vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. A szegedi hivatásos tűzoltókat, közöttük a vegyi konténer egységét riasztotta a főügyelet. Az egységek áramtalanították a járművet, majd megkezdték a műszaki mentést.
 

Teljes útlezárás mellett több száz liter üzemanyagot fejtettek át a sérült vontató tankjából. Az ártérhez tartozó terület egy része üzemanyaggal szennyeződött, mentesítését az ügyben illetékes szerv végzi el.


A katasztrófavédelem vízügyi hatósága további vizsgálatokat folytat a baleset helyszínén.

Korábban írtuk:
Eddig tisztázatlan körülmények között kedden valamivel 18 óra után, a 47-es úton, Algyő közelében a Tisza-hídról egy magyar honosságú teherautó lesodródott és az ártérbe zuhant. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. A helyszínen tartózkodó kollégánk elmondta, hogy ha a kamion tovább csúszott volna és később szakítja át a korlátot, akkor a Tiszában landolt volna az ártér helyett.

A főút balesettel érintett szakaszán, a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére rendőri forgalomirányítás mellett félpályán halad a forgalom.
Kamion sodródott az ártérbe az algyői hídnál - GALÉRIA

Egy Hódmezővásárhely felől 18.15-kor indult busz este 8-kor jutott át a hídon.
 
Segítőkész autósok

Az egyik megállított buszon lévő kollégánk elmondta, hogy segítőkész autósok, azokat az utasokat, akiknek sürgős dolguk volt Szegeden, Maroslele felé elvitték.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy hónapja kapcsolták ki a gázt a 15 lakásos házban - négy fok van Erika konyhájában

Egy hónapja kapcsolták ki a gázt a 15 lakásos házban - négy fok van Erika konyhájában
Szivárgás miatt több mint egy hónapja gáz nélkül maradt 15 család a Tisza Lajos körúton. Sok a… Tovább olvasom