Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Kiadványunk főzni tanít

Zsófi főzni tanul. Talán ez lehetne lapunk 10., jubileumi szakácskönyvének címe.
A december közepén megjelent, 220 oldalas, A családi tűzhely című impozáns kötetünk ugyanis arra vállalkozott, hogy a konyhai műveletekben még kevésbé jártas ifjabb nemzedék, illetve a már haladó, de tudását fejleszteni kívánó konyhatündéreknek segítségére legyen.

Zsófi főzni tanul.
Zsófi főzni tanul.

Zsófi kötetünk "célközönségének megszemélyesítője", egy szerethető, kedves fiatal, néha csetlik-botlik, keresi a helyét a konyhában, a húsboltban, a piacon, és mivel tudja, hogy mennyire fontosak a friss alapanyagok, készülő halvacsorájához maga indul horgászni, érdeklődik ugyan a finom ételek és recept iránt, lelkes könyvgyűjtő, a konyhai kivitelezésben azonban még segítségre szorul. Vagyis egyáltalán nem tud főzni. De szeretne majdan egy saját konyhát, egy amolyan nagyis ízeket megidéző családi tűzhelyet. Mindez nem történik egyik napról a másikra, és e folyamat első lépése lehet, hogy majd belelapoz kötetünkbe.

Kattintson a képre a baleseti térképért!
Kattintson a képre a nagyobb méretért!

A Délmagyarország és a Délvilág nagy sikerű gasztronómiai sorozatának legújabb darabja elkalauzolja az érdeklődőket a praktikus és variálható konyhabútoroktól az alapfelszereléseken át a legfontosabb konyhatechnológiai eljárásokig. Sok-sok főzési tippel, ötlettel, és több mint száz recepttel megfűszerezve. Kádár-Németh Matild, a szegedi Fehértói Halászcsárda konyhafőnöke válogatta és készítette el az ételeket, hasznos útmutatást és gyakorlati tanácsot adva az elkészítéshez. Kötetünk már megvásárolható!

Ügyfélszolgálati irodáink:
- Szeged, Gutenberg u. 5.
- Szeged, Szabadkai út 20.
- Hódmezővásárhely, Kinizsi u. 27.
- Makó, Szegedi u. 9-13.
- Szentes, Kossuth u. 8.
- Déli Apró Szerkesztőség - Szeged, Szilágyi u. (a mentőállomással szemben)

A kötet ára: 3.990 Ft/db
Hűségkártyás előfizetői ár: 1.990 Ft/db

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÁGOTA-s gyerekek karácsonyoztak - közel kétezren a sportcsarnokban

Hatmillió forintnyi ajándékot osztottak ki szerdán személyre szólóan kétezer, állami gondoskodásban élő fiatalnak az ÁGOTA Karácsonyon. Tovább olvasom