Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Limuzinnal az oltár elé

Szeged - A limuzin előnye, hogy a legnagyobb abroncsú menyasszonyi ruhában is könnyedén elfér benne az ifjú ara, és még a hűtőládában lapuló pálinkának is van hely. De rendőri felvezetéssel vagy akár hintón is érkezhet a leendő házaspár az esküvőre.
Feltűnő menet vonult végig Szeged belvárosában a közelmúltban: két egyenruhában feszítő rendőr galoppozott lóháton a kocsikaraván előtt, őket egy rendőrautó követte, ami még figyelemfelkeltő hangjelzést is leadott. Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől megtudtuk: amennyiben a párok ilyen felvezetést szeretnének, engedélyt kell kérniük a rendőrfőkapitánytól. A kérelem egyedi elbírálás alá esik, feltétele, hogy a rendőrök napi munkáját ne zavarja az új feladat. A felek szerződést kötnek, a költségeket az ifjú pár állja.

Ha a rendőrökhöz nem, csak a lovakhoz ragaszkodnak a szerelmesek, hintón is gurulhatnak az oltár elé, például Papp János hófehér kasznijú, piros üléses járgányán. A Viktória típusú hintóval a tulajdonos járt már lovas lakodalomban, ahol 13 fogat alkotta a nászmenetet, de városi esküvőkre is meghívták. A lovas kabriózást azonban csak jó időben javasoljuk a selyemruhás aráknak. A hintóbérlés ára megegyezés tárgyát képezi, a bérleti díj néhány tízezer forint – ezért még azt is meghatározhatjuk, hogy fehér vagy fekete paripák húzzák a kocsit.

Limuzinnal is érkezhet az ifjú pár az oltár elé. Fotó: limuzinszeged.hu
Limuzinnal is érkezhet az ifjú pár az oltár elé.
Fotó: limuzinszeged.hu

Ha néhány lóerővel többre vágyunk, választhatunk limuzint. – A párok általában két-három órára igénylik az Elite Limuzin Szeged szolgáltatását – tudtuk meg Fenyeres Jenőtől. Amennyiben ezzel a szuper verdával szeretnénk közlekedni, már jó előre le kell foglalnunk, ugyanis az esküvőkön kívül lány-, és legénybúcsúkra, romantikus estékre is szívesen kibérlik. A nyolcszemélyes, klimatizált luxuskocsiban könnyen elférnek a mennyasszonyok nagy abroncsú szoknyájukban, de akadt olyan pár, aki még a tangóharmonikást is maga mellé ültette, mások pedig hűtőtáskákban vitték magukkal a limóban a pálinkát, amivel később a násznépet kínálgatták.

Ha az egész násznépet együtt szeretnénk utaztatni, kénytelenek leszünk buszt bérelni. Molnár Imre Tamás, az MMG Group Személyszállító Kft. ügyvezetője elmondta: előfordult, hogy a vendégek már a buszút közben elkezdtek mulatozni – velük utazott a zenekar is. Saját példáját is elmesélte: egy nagy lila busszal gurult el a menyasszonyáért.

Gyömbér Harangozó Kinga és Gyömbér Szabolcs szabadkai esküvőjükre érkeztek limuzinnal. Fotó: limuzinszeged.hu
Gyömbér Harangozó Kinga és Gyömbér Szabolcs szabadkai esküvőjükre érkeztek limuzinnal.
Fotó: limuzinszeged.hu

Esküvői fotótárlat

Továbbra is várjuk azon párok jelentkezését, akik szeretnék, hogy esküvői képeiket közöljük az újságban. A szombati ceremónián vagy a lakodalomban készült fotókat mindig a hétfői újságunkban jelentetjük meg. A pároknak azonban először licitálniuk kell, hiszen csak azok kerülhetnek az oldalra, akik a legtöbb példányt rendelik meg a képeket bemutató hétfői lapszámainkból. Regisztrálni a www.delmagyar.hu/sokboldogsagot oldalon lehet, az érdeklődők a részleteket is itt olvashatják el.

Olvasóink írták

 • 5. IVY 2010. június 09. 11:23
  „A legtutibb!!! : esküvőre tujával menni! :)”
 • 4. Elendur 2010. június 09. 02:12
  „Ez a cikk mibe került a Limót üzemeltető cégnek?”
 • 3. Zotty 2010. június 08. 21:12
  „Veron, koszi az infot a limorol. Leanybucsura tenyleg jo otlet. :)
  Lagziba lehet kicsit mar magamutogatasnak tartom. Bar a fene tudja. :)”
 • 2. Veron 2010. június 08. 13:23
  „Mi lánybúcsúra béreltük múltkor a limuzint ettől a cégtől és 1 óráért 20 ezret fizettünk és kaptunk ajándékba pezsgőt. Felhívtunk egy másikat is akik szegedre hirdettek limuzint, de azok máshonnan jött volna és kértek az óradíjjon kívül kiállási pénzt is. Szóval jóval drágább lett volna.
  Sajnos a rendőri felvezetés költségét nem tudom, de az esküvőre jó meglepetés lett volna, ha eszünkbe jut.”
 • 1. Zotty 2010. június 08. 13:11
  „Okok. És Kb mik a költségek?
  Menyni a rendőri felvezetés és a kb. a limo?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset az E 75-ös pusztaszeri elágazásánál

E75-ös főúton a pusztaszeri elágazásnál kedden 10 órakor. Egy 63 éves nő hajtott ki kerékpárjával… Tovább olvasom