Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Megalakult a megyei államigazgatási kollégium

Csongrád megye - A Csongrád Megyei Államigazgatási Kollégium alakuló ülését tartották meg csütörtökön délelőtt a megyeházán.
Az általános tájékoztatókon kívül már konkrét döntéseket is hozott a testület: létrehozták a zenés táncos rendezvények biztonságosabbá tételéért felelős koordinációs munkacsoportot. Ez utóbbira azért volt szükség, mert a fővárosi West Balkánban történt diszkótragédia után hozott kormányhatározat értelmében a fokozott hatósági ellenőrzéseket a megyei kormányhivatalok közreműködésével kell végrehajtani.

B. Nagy László kormánymegbízott elmondta: ez a munkacsoport már áprilisban elkezdte működését Csongrád megyében, ahol nagy hiányosságokat nem tapasztaltak a szórakozóhelyeken. Jelentéseiket az alakuló ülésen már napirendi pontként tárgyalták. Az alakuló ülésen Csonka Ernő, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium területi közigazgatásért és választásokért felelős helyettes államtitkára tartott előadást a területi közigazgatás átalakításáról.

Olvasóink írták

 • 6. bambinaXX 2011. április 15. 10:51
  „5! Ezen jót röhögtem!! :)”
 • 5. Norbi56 2011. április 15. 09:24
  „"Akinek az isten hivatalt ad, annak észt is ad hozzá"”
 • 4. tatár 2011. április 15. 08:28
  „Bénagy mióta államigazgatási szakember? Mekkora lét nyal fel a képviselői zsozsó mellett? Miközben mindenhonnan rugdossák ki a jónépet. Undorító.”
 • 3. studyfy 2011. április 14. 18:14
  „Ha Magyarország területe akkora lenne, mint Lengyelország, a lakosság 2/3-a (no, kikre gondolok?) államhivatalnokként dolgozna. Meg is lenne az egymillió új munkahely!”
 • 2. deszkás 2011. április 14. 16:16
  „És a járási hivatalok? Én is tudok egy két cimbit.”
 • 1. varadipal 2011. április 14. 15:33
  „Kevés a hivatal, amelyet az adófizető tart el. kellene még néhányat alapítani. Ha már B.Nagy nem lehetett polgármester, legalább a húsosfazekat húzták hozzá közelebb.Mint a snóbli: akár mit dugsz, három.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsvétkor is irány a mozi! Kisorsoltuk a páros belépőket a Hopp című filmre!

Gyors egymás utánban ez a 3. filmes játékunk. Ám itt nemcsak okosnak, gyorsnak kellett lenni! Lássuk, kik nyertek páros belépőt a Hopp! című filmre! Tovább olvasom