Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 23°C Még több cikk.

Milyen gyerekkora volt a labdarúgóedző Protity Sándornak?

Milyen gyerekkora volt a labdarúgóedző Protity Sándornak?
A SZEOL SC U19-es labdarúgócsapatának edzője, az SZTE Sportközpont testnevelő tanára, Protity Sándor a szegedi belvárosban és az újszegedi strandon is igen mozgalmas gyerekkort élt meg.
– Nem származtam sportos családból; bár édesanyám azt mondta, jó tornász volt, viszont édesapám talán még kerékpárra sem ült. Tősgyökeres szegedi és belvárosi gyerekként nőttem fel, a bérház udvara volt az első játszóterem, oda zavartak le, ott dühöngtünk. A nem ott lakók által bérelt garázsok ajtajait rendre szétrúgtuk, de édesanyám megvédett minket a reklamáló tulajdonosoktól, mondván, miért itt kell garázst tartani? A legkisebb voltam, így a bátyám iskolatársaival játszottam, mellettük kellett helytállnom. A Ságvári általános iskolásaként hazafelé a Tömörkény-gimnázium közelében letettünk két-két iskolatáskát, és már ment is a futball – mesélt Protity Sándor.

Írásunkat keresse a Délmagyarország csütörtöki számában

Délmagyarország / Délvilág hírek Fizessen elő a napilapra!
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs ingyen a nagytakarítás

Nincs ingyen a nagytakarítás
A tavaszi nagytakarítás ecetes vízzel fillérekbe kerül, de ha profikat hívunk a gépek teljes arzenáljával, és mindent beleszámolunk, több tízezer forintot is kifizethetünk. Tovább olvasom