Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Nagy Renáta kiesett a Megasztárból

Szeged - Nem került a Megasztár legjobb 12 versenyzője közé a szegedi Nagy Renáta a Megasztár pénteki párbajadásában – így idén nem szoríthatunk Csongrád megyei versenyzőnek a tehetségkutató élő adásaiban.
A 19 éves lány párbajellenfele Kullai Tímea volt. A két lány már akkor sírva fakadt, amikor megtudták, hogy egymás ellen kell küzdeniük, hiszen megkedvelték egymást. Párbajdaluk így nem is egymás leénekléséről, sokkal inkább egy profi duett előadásáról szólt. A zsűritagok is kiemelték: látszott, hogy nem akarták legyőzni egymást, hanem segítettek a másiknak, ami profi hozzáállásra utal.

Nagy Renáta (balra) remekül énekelt, de a zsűri Kullai Tímeát juttatta tovább. Fotó: Tv2
Nagy Renáta (balra) remekül énekelt, de a zsűri Kullai Tímeát juttatta tovább. Fotó: Tv2


Bereczki Zoltán úgy fogalmazott: elképesztően jól énekeltek, Bochkor Gábor azt mondta, ha fegyverrel kényszerítik, sem tudja eldönteni, hogy melyikük volt a jobb énekes. Falusi Mariannak és Mester Tamásnak szintén fogalma sem volt, kire szavazzon. Hosszas vívódás után a zsűri azt mondta: azokat a stiláris dolgokat, amelyeket ebben a műsorban elvárnak, szerintük Timi jobban elsajátítja majd. Látszott: nem örülnek, hogy Renátától el kellett búcsúzniuk. Bereczki Zoltán meg is ígértette a továbbjutó lánnyal, hogy ha lemezt készít egyszer, elénekel rajta egy duettet Renivel.

Olvasóink írták

 • 5. eleonóra 2012. március 05. 14:51
  „Nagyon sajnálom, hogy Reni kiesett.Szerencsétlen párosítás volt, mert mind a ketten nagyon jók voltak.Ne add fel Reni ! Gyönyörű hangod van !!!”
 • 4. kismacko9 2012. március 05. 12:09
  „Mandriva egyetértek!!! A Reni nem egy továbbjutottnál jobb volt sokkal!!!”
 • 3. zoltanszabo 2012. március 05. 09:43
  „Én csak ez válogatót néztem meg. Nekem szörnyű silány műsornak tűnt. Nem tudom milyen volt a többi --de ez katasztrófa. Megnézem a következő válogatást is , de olyan unalmas egy műsor.
  Nincs született magyar tehetség ??? minek ide külföldi, ???? meg cigány ???? határontúli magyar ?????Kicsi ez az ország arra ,hogy évente újak jöjjenek !
  Ugy is csak a legtehetségesebb marad talpon--a régiek panaszkodnak --nincs felkérés, nincs lóvé , már a kutyase kíváncsi rájuk !
  A 30-40 évvel ezelőtti énekesek még most is népszerűek , míg a 3 -4 éve nyertesekre már senki nem emlékszik !!!”
 • 2. Mandriva 2012. március 04. 20:36
  „Pontozni kellett volna, úgy 12 versenyző közül igazságosabban választhattak volna 6 továbbjutót.”
 • 1. Yucca 2012. március 04. 18:30
  „Az a baj, hogy voltak olyan párosok, akikből egyik tag sem nyújtott jó teljesítményt, más párosoknak pedig mindkét tagja kiemelkedően jól énekelt. Szóval ez a páros rendszer nem volt szerencsés.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Böllérnaptól a pálinkafesztiválig

Még ma sem késő kilátogatni a III. Toros Pálinkafesztiválra a szegedi Széchenyi térre, kedvcsinálóként nézze meg olvasó-tudósítónk hétvégi fotóit. Tovább olvasom