Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Ne szégyellje, ha olyan, mint Jar Jar Binks: nevezzen a Délmagyarország hasonmásversenyére!

Ne szégyellje, ha olyan, mint Jar Jar Binks: nevezzen a Délmagyarország hasonmásversenyére!
Ön tiszta Robert de Niro? Vagy Monica Belucci? Esetleg Benedict Cumberbatch vagy épp Kieth Richard? Vagy ne adj isten az egyik gungan a Star Warsból? Akárkire is hasonlít Ön vagy ismerőse, itt a helye, játsszon a Délmagyarország értékes nyereményeiért január 26-tól.
Mindenki hasonlít valakire. Ha másra nem, hát saját magára. Ezen túl viszont biztosak vagyunk benne, hogy sok „celebhasonmás" rejtőzik olvasóink között. Ön is az egyik? Vagy ismerőse? Ha magának nem is vallja be, környezete biztosan szóvá tette már, hogy kiköpött Madonna vagy Kojak. Vagy épp a, hogy is mondjuk, a karakteres arcú Benicio del Toro az ön sztárpárja?

Mindegy is, január 26-tól várjuk fényképeiket magukról, vagy épp ismerősükről és arról az emberről (vagy karakterről), akire – állítása szerint – hasonlít. Az éles szemű zsűrink február 3-ig gyűjti és válogatja a legjobb klónokat, majd rábízzuk a döntést az olvasókra: a nyertesekről február 3-5. között Önök döntenek. Február 8-án pedig kiderül, kinek is van valójában ikertestvére!
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsokkal pakolta meg kosarát nyertesünk

Húsokkal pakolta meg kosarát nyertesünk
Szerencsét hozott a tizenhármas szám a szegedi Kiss Sándornénak. Éva volt lapunk Telekosár játékának tizenharmadik nyertese. Tovább olvasom