Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Nem csak mosolyt, puszit is kapott: 200 szegfűt osztott szét Richárd nőnapon

Már 9 éve minden nőnapon, a saját költségére oszt szét kétszáz szál virágot a felé sétáló nők között a virágkereskedésben dolgozó férfi.
Ez most nagyon jólesett a lelkünknek - mondta tegnap reggel Bota Alexandra a Dugonics téren.

A Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karán tanuló egyetemista és két barátnője egy-egy szál szegfűt kapott Szabó Richárdtól. A férfi nem ismerte a diákokat. – Már kilenc éve minden nőnapon, a saját költségemre osztok szét kétszáz szál virágot a felém sétáló nők között. Bajáról származom, az első három évben még ott osztogattam, Szegeden ez volt a hatodik alkalom. Azt gondolom, kijár a nőknek az elismerés. Szeretnék mosolyt csalni az arcukra, s ha ezt megkapom, már megérte – mondta a szegedi Flóra Center virág-nagykereskedésben dolgozó férfi. Sok nőtől nemcsak mosolyt, hanem puszit is kapott a szegfűért cserébe.
 
Meghatódott Richárd nőnapi virágjától Korinna, Alexandra és Kata. Fotó: Frank Yvette
Meghatódott Richárd nőnapi virágjától Korinna, Alexandra és Kata. Fotó: Frank Yvette

– Ez volt az első szál virág, amit ezen a napon kaptunk. Ismeretlenül is jó érzés volt elfogadni. Ez a nőnap lényege – mondta meghatódva Csurgai Korinna. Kiss Kata Diána is örült a virágnak. – A férfiakból kezd kihalni a romantika. Sokan talán cikinek gondolják a virágadást, pedig ez egy nagyon szép gesztus. És nem csak nőnapon – magyarázta a lány.

A kétszáz szál szegfű alig tíz perc alatt fogyott el, és tette szebbé kétszáz szegedi nő napját.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hirdetésben is keresik az orvosokat a kórházak

Hirdetésben is keresik az orvosokat a kórházak
Minden megyei kórházban kevesebb a szakorvos, mint amennyire szükség lenne, erről azonban az intézményvezetők nem szívesen beszélnek - van, aki egyáltalán nem nyilatkozik. Tovább olvasom