Délmagyar logó

2018. 11. 14. szerda - Aliz 8°C | 15°C Még több cikk.

Nem lőttek a Pozsonyi Ignác utcában: egy autó szélvédőjét törték be üveggel - fotók

Korábban jelezték az utcabeliek: átlőtték az utcában parkoló szélvédőjét. Ez szerencsére nem igaz: üveggel intézte el valaki 15-ére virradóra. Rongálás miatt indult eljárás.
- A rendőrök nagyon gyorsan kint voltak reggel és hogy tüzetesen átvizsgálták a helyszínt a szemle során - jelezte a delmagyar.hu-nak Smith Adél, aki a közelmúltban települt haza az Egyesült Államokból. Akkor vette észre, mi történt az autójával, amikor reggel 7.15-kor iskolába vitte volna a kislányát: egy lyukat talált a szélvédőn. Az utcabeliek közül volt, aki azt hitte, lövés okozta a nyomot - állítólag a törés hangja is lövéshez hasonlított hajnalban -, portálunk is kapott ezzel kapcsolatban üzenetet: "Szeged Pozsonyi Ignác utca, fehér Mercedes szélvédőjén két lövés nyoma, a rendőrség helyszínel" - írta olvasónk: de szerencsére nem lett igaza.
 

- Egy gépkocsi szélvédőjét ismeretlen tettes betörte egy üvegpalackkal 2018. február 15-ére virradóra. A Szegedi Rendőrkapitányságon rongálás miatt indult eljárás

- tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.
Egy amerikai szabvány autó szélvédőjét törték be üveggel a Pozsinyi Ignác utcában - GALÉRIA

Kárvallott olvasónk elmondta: az autója USA-beli szabvány, ezért minimum 200 ezer forint a kár, ami keletkezett. Az autót most honosították, és még ki sem tudták számítani, mennyi biztosítást kellene fizetni rá.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

90 milliót osztana el másképp a KDNP

A jubileumi SZIN 50 millió forintra tervezett önkormányzati támogatását egy tucatnyi egyéb feladatra költené a szegedi közgyűlés KDNP-frakciója. Ezenfelül ismételten az egyházi támogatási keret visszaállítását javasolják. Tovább olvasom