Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Nevet a lejárató kommenteken Kiss-Rigó László püspök

Szeged - "Kiss-Rigó László csak annyit mondott, hogy személy szerint nem foglalkozik a különféle kommentekkel, mert az ilyen véleményeket a helyükön kell kezelni."
Kiss-Rigó László püspök is belekeveredett a szegedi önkormányzat – immár sokadik – médiabotrányába, az apropót a múlt pénteki közgyűlés egyik napirendi pontja adta - írja a Szegeden kirobbant "botrányról" a mindennapi.hu.

A közéleti internetes portál megkeresésére Kiss-Rigó László, "csak annyit mondott, hogy személy szerint nem foglalkozik a különféle kommentekkel, mert az ilyen véleményeket a helyükön kell kezelni. Véleménye szerint ez a bejegyzés nem sértette őt, sőt összességében humorosnak találta. Kérdésre válaszolva kijelentette, azt sem tartja szükségesnek, hogy Bátyai Edina, a Szabadtéri Játékok igazgatója az ügy miatt bocsánatot kérjen tőle."

A mindennapi.hu is beidézte a cikkünknél megjelent kommenteket.

Olvasóink írták

52 hozzászólás
 • 52. macs 2011. június 03. 12:00
  „51. scott1,
  a lehallgatást biztosító berendezéseket minden távközlési szolgáltatónak be kell szerelnie a központba, nemzetbiztonsági okok miatt. Ez nem az éppen kormányon lévők hobbyja, erre törvény van.”
 • 51. scott1 2011. június 03. 07:36
  „deszkás!
  A törvény elleni tiltakozást egy párt uniós szintre vitte, hol voltak azok az érvek ellene amiket TE írtál? A telepített eszközök szerinted úgy működtek 8 évig, hogy a kormányok elfeledkeztek arról, hogy van ilyen? :) "Milyen lmp ide oda csapódásról beszélsz?" Konkrétan arról, hogy ez az általatok képviselt érvek nélküli hőzöngéssekkel (sajtótörvény ellen, MOL, vallást gyalázva...) taszítjátok el magatoktól a normálisan gondolkodó embereket, és éppen ti teszitek hiteltelenné a tiltakozásokat valami ellen... 8 hónapja amikor azt mertem leírni, hogy a vásárhelyi mszp-s jelölted program nélkül nem fogja megverni Lázárt sőt, még a Jobbikos lenne a valós ellenfele akkor leírtál mindennek... majd amikor a választásokat követő hőbörgéseidre (barom 2/3-os szavazókról értekeztél) során le mertem Neked írni, hogy csak az volt meglepő, hogy még a Zöldbal is megverte akkor pedig egyszerűen nem reagáltál... és azon háborogtok, hogy a normálisan gondolkodó emberek a helyeteken kezelnek benneteket? Vagy, hogy egyre több ember már nem is akar reagálni a zagyvaságaitokra?”
 • 50. deszkás 2011. június 02. 22:33
  „SCOTT1! Akkor csak neked! Semmi köze nem volt (mert hatalmon se voltak akkor a cocik) mikor ez a ketyere elkezdett működni! TUDOD MIRŐL BESZÉLSZ? Milyen lmp ide oda csapódásról "beszélsz" drága barátom? Meg junijó előtt erre a fasságra hivatkozni? 1. Mi köze a lehallgatásnak a médiatörvényhez mert ezt nem is emlitettem? 2. Ez nem politika ez technika .3. Jobb hogy nem is tudsz róla mire képes.ERRŐL VAUZTAM.”
 • 49. hát 2011. június 02. 20:48
  „48. macs
  Jaj bocsi nem így gondoltam
  A sok buta hsz-nak szerettem volna felnyitni a szemét.”
 • 48. macs 2011. június 02. 20:25
  „47. hát,
  most én a naiv vagy a buta ember kategoriába tartozom? :-) Ne kimélj!”
 • 47. hát 2011. június 02. 20:07
  „46. macs Nagyon szívesen!!!
  Bármikor bármit, ha a sok naiv vagy buta ember gondolkodásán javítani tudok.”
 • 46. macs 2011. június 02. 19:09
  „39. hát,
  kösz, hogy betetted a cikket. Magyarul, biodroidok kellenek, nem gondolkozik, nem kérdez, csak hisz!”
 • 45. pacco 2011. június 02. 17:00
  „Végre írnak, olyan hozzászólók is, akik látják a különbséget a cikk és a valóság között. A püspök urat megkérdezték, ő pedig válaszolt. Erre a (sokszor durván sértő) hozzászólásokból az jön le, mintha ő várná el a bocsánat kérést. NA EZÉRT NINCS SÚLYA és így NINCS SOK ÉRTELME A HOZZÁSZÓLÁSOKNAK!!! Úgy van beállítva, mintha a kommentek tartalma a valóságot tükrözné, de szerintem nem így van. Vélemények, melyek sokszor elferdítik a realitást. Ki tudja milyen érdekből???”
 • 44. tatár 2011. június 02. 16:52
  „A Püspök Úr lényegesen intelligensebb az úgynevezett keresztényfideszes nímandoknál. Az úgynevezett keresztény polgári önkormi képviselők püspökebbek akarnak lenni a püspöknél.:-)”
 • 43. scott1 2011. június 02. 15:36
  „deszkás!
  Az előző kormányok által beszerzett letapogatókra hivatkozol az új sajtótörvény beiktatására? A törvény ellen felhozott érvrendszeretekben ez még nem szerepelt (nem csodáltam, hogy az Unió elé ezzel már nem álltatok ki)... de a felhozott érveitek között melyik volt az ami eddig bármiben is gátolt volna bárkit? egyik se? "Hallasd a hangod" ugye? Nem az volt a lényeg, hogy ésszerű párbeszéd alakuljon ki, hanem akkor is csak a hangulatkeltés összetartó ereje... És még csodálkoztok, hogy baloldali értelmiség és a fiatalok a folyamatos hőzöngésetekre inkább az LMP és Zöldbal mellett köt ki...”
 • 42. deszkás 2011. június 02. 15:16
  „SCOTT1 ! (34hsz) Akkor a többség az (moderáltam) ugye? Vagy úgy gondolod hogy senkit ha nem vitt el a feketeautó a billentyűzet elől igy akkor nincs is bünti. Nem is lesz még a megfigyelt se veszi észre.Mert lehet is ha az legális. Akkor elmondom neked is:az anno ( cca 12 millárdért) beszerzett telefonlehallgatóról hallottál é? Mert van és működik! A Hir tv igazolta ezt mikor különböző bűncselekmények kapcsán riportot közölt. Mert tudod kit lehet és HOGYAN(!) lehallgatni.”
 • 41. THK 2011. június 02. 14:51
  „33,
  teljesen igazad lenne, de olvasd el a cikket: "KÉRDÉSRE VÁLASZOLVA kijelentette (...)" - tehát nem ő vetette föl, h ezért bocsánatot kellene kérnie annak, akinek semmi köze (az akár teljesen jogos) kommentekhez, hanem vmi buzgómócsing kérdező...

  (mint a régi anekdota: megkérdezik a városba látogató püspököt, mi a véleménye arról, h egy újabb kuplerájt akarnak nyitni a városban? Ő erre diplomatikusan kérdéssel hárít "miért, van egyáltalán ebben a városban ilyen intézmény? Ezt sem tudtam" - de a következő nap ilyen a címmel jelenik meg az újság: "Van ebben a városban kupleráj? - volt az idelátogató püspök úr első kérdése"...)”
 • 40. Manstein 2011. június 02. 14:33
  „Pedig szerintem semmi nevetnivalója nem lehet a püspöknek. Ezeket a kommenteket azért írják vele kapcsolatban, mert folyamatosan beleártja magát 100%-osan (párt)politikai dolgokba, olyanokba, amikhez az egyházának az ég világon nincs köze (lásd a szabadtéri/igazgató ügyét). Gyulay Endre püspöksége alatt sose hallottam ilyen napi rendszerességgel megszólalni őt napi politikai ügyekben (sőt, szinte semmikor nem hallottam ilyen ügyben), és érdekes módon messze nem is érte annyi bírálat.

  Tehát javaslom, kezelje a helyén a kommenteket: próbálja meg közügyekben kicsit takarékra állítani magát, hetente pl. 2-nél több iskola átvállalásával kapcsolatban ne hallassa a hangját, csak kevéssé vonja bele magát az államadósság törlesztésébe, és a közintézmények vezetőinek betöltésével kapcsolatban is inkább a háttérben egyeztessen a narancsosokkal, úgy, hogy újságírók ne értesüljenek az szerepéről.”
 • 39. hát 2011. június 02. 14:24
  „Ez itt a lényeg!!!!!!!!!!! Olvassa el mindenki
  http://www.fn.hu/belfold/20110602/engedelmes_embert_nevelne_fidesz/”
 • 38. aqaba 2011. június 02. 14:11
  „Kis-Rigó atya ha tudja hol kell kezelni a véleményekkel akkor meg mit foglalkozik vele.Van neki mit csinálni prédikáljon a templomban,ha még kiváncsiak rá még a hivők.Jól tudja,hogy a Jó Isten mindent lát.”
 • 37. wg62 2011. június 02. 13:59
  „A püspök úr csak finam azt szerette volna mondani, hogy a fórumokon általában sok bunkó ember baromságokat ír névtelenül.
  Ezeket a legtöbb ember csak szórakozásból olvassa és nincs jelentősége (midaddig persze amíg valaki kinyomtatva azt hivatalos fórumon el nem kezdi terjeszteni).”
 • 36. rozator 2011. június 02. 13:56
  „Én meg azon nevetek, hogy ez az ember püspök!( persze ahol a Pintér lehet belügyminiszter, a Tomika meg államvizsgára váró sportminiszterjelölt, ott ne várjon jobbat-balt az ember!)”
 • 35. pacco 2011. június 02. 13:44
  „33. mazsolaszo:

  Sajnállak.

  Ilyen arrogáns és gyűlölettel teli hozzászóláshoz nincs mit hozzá tenni. Szerintem lépj kettőt hátra és onnan talán többet látsz majd. Tudod, távolabbról jobban kirajzolódnak a formák és fentről is minden másképpen látszik, mint ahogyan azt az újságírók elénk tárják. Most már én is nevetek ezen az egészen :)))))))))”
 • 34. scott1 2011. június 02. 13:41
  „Ahogy végigolvastam a hozzászólásokat egy-két kivételtől eltekintve, szinte ugyanezek a nevek voltak azok is, akik a sajtószabadságért harcoltak fél éve... Ahogy most, úgy akkor is csak a hangulatkeltés és lejáratás volt a cél és nem az érvek - azóta is egyetlen ügyet sem tudtak előkaparni amivel igazoltál volna, hogy csorbult bármi is.”
 • 33. mazsolaszolo 2011. június 02. 13:32
  „26. Nem kell előtte hasra esni, mert püspük; attól még szamárságot beszél, ráadásul kenettelejes nagy arccal, ami irritáló. Éppen is azért írtam azt, amit írtam - olvasd újra. A keresztényi erények között az alázatosság kiemelt helyen emlegettetik, de úgy fest, ezt csak emlegetik és mindenki másnak kötelező. :(

  Egyébként te nem érzed, hogy van abban egy nagyon durva nagyképű felhang, hogy NAGY KEGYESEN lereeszkedik addig a püspük úr, hogy NEM KELL AZ ÁLDOZATTÁ tenni kívánt embernek - nevezheted bűnbaknak is - bocsánatot kérnie senkiről? Jaj, köszike... Talán éppenhogy fordítva! Nekik kéne megkövetniük Edinát azért, mert tetvek voltak vele. Ez volna az emberi minimum.

  Itt van egy csaholó, szemét horda, aki csak bűnbakot keres és a csíros koncra ugranának, de azonnal. Hibázik egy ember, oké, ezért elnézést kér és - orbánosan szólva - oszt jó napot. Ennyi.

  Ehelyett ráugrik egy rakás féleszű, mindenféle idiótaságokat öszehordanak róla, csak azért, hogy legyen ÜRÜGY
  arra, hogy végre kirúghassák és valakinek a valakije megkaparinthassa a helyét (mindegy, hogy ért ahhoz, amit Edina csinál vagy sem és hogyan, mennyire ért) - és még neki kéne ezért megkövetnie őket?!

  Arról nem is beszélve, hogy mennyire durva szemétség az, hogy egy vezető embert megaláznak és megalázkodásra kényszerítenek - főleg azért, ami nem is az ő hibája, és ami nem is igazán hiba, csak a csahosok szempontjából, akikből hiányzik a humor-, és kritikai érzék, az ész stb. Csak a nyomulás van, meg a sértődés meg a nagy pofa. Undorító népség.

  Ha te ezt nem érted, akkor sajnállak.”
52 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mentőhelikopter vitt egy sérült gyermeket a szegedi kórházba

Súlyos sérülésekkel szállította a mentőhelikopter a szegedi kórházba azt a gyermeket, aki szerdán szenvedett balesetet a 44-es számú főúton Szarvas és Békésszentandrás között. Tovább olvasom