Délmagyar logó

2017. 01. 25. szerda - Pál -4°C | 1°C Még több cikk.

Nyári fotópályázat: pen drive-ot nyerhet naponta két héten át!

Csongrád megye - Nyári fotópályázat indul napi nyereményekkel. Küldje be nyári fotóját, ossza meg a Facebookon, és nyerjen pendrive-ot!

Ismét elindul portálunk nyári fotópályázata! Töltse fel, vagy küldje el e-mailen a nyaralásról, nyári élményeiről készült kedvenc felvételeit!


Két kategóriában lehet képeket beküldeni; az első kategóriában, bármilyen nyári témájú képet várunk: legyen az nyaralás, családi fotó, portré, tájkép, életkép, zsánerkép, vagy akár éjszakai felvétel. Egyetlen feltétel, hogy a kép témája kötődjön a nyárhoz, a nyaraláshoz.

Ebben az évben "fotosopp huszár" kategóriában is lehet képeket beküldeni. A kategóriába szintén nyári témájú, de retusált, manipulált képeket várunk. Élje ki művészi hajlamait, legyen humoros, színezzen, torzítson, használjon szűrőket, effekteket, a végeredménynek csak az Ön képzelete szab határt!

A képeket honlapunkon a www.delmagyar.hu/nyarifoto oldalon lehet feltölteni, e mailban pedig a nyarifoto@delmagyar.hu e-mail címre lehet elküldeni.

Beküldéskor csak e-mail címét és a kép(ek) címét kell megadnia. Ezeket az adatokat az e-mailben küldött képek esetében is meg kell adni, az adatok hiányában a képeket nem tudjuk közölni.

A képekre szavazni a honlapunkon a feltöltött kép felett található Facebook "tetszik" gombbal lehet.

A napi nyeremény sorsolásában azok a képek vesznek részt, amelyekre az adott napon szavazatot adtak le.

Idézze fe újra nyári emlékeit, játsszon velünk, és nyerje meg napi nyerményünket!

Sorsolás minden nap 18.00 órakor, a nyerteseket e-mailben értesítjük, a nyertes képeket honlapunkon közzétesszük.

A játék 2012. szeptember 5-én, 00.00 órától, 2012. szeptember 21-én, 12.00 óráig tart. 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hiba a rendszerben? Tovább ˝jók˝ a hidegvízórák

Jó hír a társasházban élőknek, hogy szeptember 1-jétől a mellékvízmérők hitelességi ideje az eddigi 6 helyett 8 évre módosult. Tovább olvasom