Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Októberi filmklub: itt vannak a nyertesek!

Szeged – A Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu közös filmklubjának hétfői vetítésére nyerhettek öt páros belépőt a Bor, tangó, kapufa című filmre. Gratulálunk a nyerteseknek!
Októberi filmklub-játékunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik dán város színiiskolájába jelentkezett 13 alkalommal a női főszereplő, Paprika Steen? A helyes megfejtés Odense. Az alábbi öt játékosunk nyert páros belépőt a holnapi, hétfői, 18 óra 15 perckor kezdődő vetítésünkre:

Budai Lászlóné,
Füvesi Hajnalka,
Galgóczi János,
Nyíri Lajos,
Szalai Diána.

Gratulálunk, a nyerteseket sms-ben értesítjük. Ezt az üzenetet tartsák meg, ezzel azonosítják magukat a Belvárosi Mozi jegypénztárában, ahol a belépőket kell majd átvenniük.

A többieknek is köszönjük, hogy velünk játszottak! De azért, mert most nem nekik kedvezett a szerencse, még jöjjenek el velünk. A kedvezményes belépő ára 650 forint. Nézzünk együtt a moziban!


Korábban írtuk:
Október 29-én este negyed héttől újra vetítünk a Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu közös filmklubjában. Szokás szerint öt páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik velünk játszanak. Persze akkor is velünk mozizhat, ha esetleg nem nyer a mostani játékban: a filmklubba kedvezményes áron, 650 forintért lehet jegyeket vásárolni. Jöjjön el, játsszon velünk, nézzünk együtt a moziban!

Bor, tangó, kapufa
színes, feliratos, dán vígjáték, 99 perc.
rendező: Ole Christian Madsen.
szereplők: Paprika Steen (Anna), Anders W. Berthelsen (Christian), Adriana Mascialino (Fernanda), Jamie Morton (Oscar), Dafne Schiling (Veronica), Sebastián Estevanez (Juan Diaz), Miguel Dedovich (Mendoza).Vérbő, Argentínában játszódó vígjáték, a legjelentősebb dán színészekkel, focival, borral.

Bor, tangó, kapufa - filmelőzetes


"Miért van az, hogy ezekben a hűvös, depressziós, északi dánokban több temperamentum van, mint bennünk, búval cseszett, állítólag büszke és tüzes magyarokban? Tán mert tudnak és szeretnek is önmagukon nevetni? Mert nem veszik saját nemzeti nagyságaikat és hagyományaikat túl komolyan? E film dán hősei is olyan simán olvadnak be a 'tudjuk jól' mennyire hűvös és mértékletes argentinok közé, hogy csak bírjuk ki sírva-röhögés nélkül!"

Olvasóink írták

 • 3. gszlaszlo 2012. október 28. 07:45
  „A jegyárat sajnos rosszul írtam: 650 a tikett, de még így is megéri, szerintem! Gyertek akkor is, ha nem nyertek! :-)”
 • 2. gszlaszlo 2012. október 27. 06:39
  „1. paris12 2012.10.26. 11:31
  Mindössze annyi a teendő, hogy ha nem nyersz, akkor hétfőn este negyed héttől velünk nézed meg az előadást. A jegypénztárban egyszerűen kéred a jegyet a filmre, 600 forintot kell majd fizetni.”
 • 1. paris12 2012. október 26. 11:31
  „Hogy lehet kedvezményes jegyet vásárolni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közösségi tér – nincs villany és fűtés

A Fatima Ház Alapítvány kapta meg használatra a lassan egy évtizede üres Árboc utcai alkotóházat. Fiatalok számára szeretnének itt létrehozni egy közösségi teret. Tovább olvasom