Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Rettegtem, megfenyegettek, hogy megöletnek - mondja a megkínzott férfi

Rettegtem, megfenyegettek, hogy megöletnek - mondja a megkínzott férfiItt szúrták meg a késsel – mutatja a bántalmazott fiú. Fotó: Karnok Csaba
Szeged - Megfenyegettek, hogy megöletnek, ha nem megyek vissza az albérletbe - mondta a Délmagyarországnak az a fiú, akit nemcsak rendszeresen vertek seprűnyéllel, és csikket nyomtak el a hátán, de a saját ürülékét is megetették vele a szegedi borzalmak házában.
– Bántottak, nagyon féltem – mondta az a fiú, akit tizenegy napig tartott fogva és alázott meg novemberben három fiatal – egy 17 éves lány, egy 21 éves lány és egy 21 éves fiú – egy Csorba utcai tízemeletes panelház első emeleti lakásában. A bántalmazott fiú elmondta, régebb óta ismerte a két lányt és a fiút, akik elmondása szerint megkeresték és kényszerítették, költözzön velük a Csorba utcai albérletbe. Elmondása szerint már szeptembertől csicskáztatták. Ekkor még megengedték neki, hogy dolgozni menjen. Hogy miért nem hagyta ott a társaságot? – Mert nagyon féltem. Azt mondták, megöletnek, ha nem megyek vissza az albérletbe – mondta a félénk, láthatóan mentálisan sérült fiú.

 – Pedig hazajöhettél volna, fiam – vágott közbe az édesanyja.

– Rettegtem – válaszolta alig hallhatóan a fiú.

November 13-a és 24-e között még dolgozni sem engedték el. – Fekvőtámaszokat, felüléseket csináltattak velem. Ha nem csináltam, seprűnyéllel és fakanállal vertek – mondta a fiú, akitől megtudtuk, még orvoshoz jár kezelésre.

Megmutatta a hátán azt a sebet, ahol cigicsikket nyomtak el, és a vállán a kés nyomát. – Ide szúrtak a késsel, ami azért nem tudott mélyebbre menni, mert megakadt a penge a csontban – mondta. Azt is elárulta, egyszer erős pirospaprikát szórtak a nemi szervére, mert azt mondták neki a kínzói, hogy gombás a nemi szerve.
 
Az égő cigaretta nyoma most is látszik a hátán. Fotó: Karnok Csaba
Az égő cigaretta nyoma most is látszik a hátán. Fotó: Karnok Csaba


Elmondása szerint benne volt, hogy nem tűri tovább a megaláztatásokat, és megüti a 17 éves lányt (megpróbáltuk megkeresni az édesanyját is) , de félt, hogy utána még jobban bántják, vagy agyonveri a lány 21 éves bátyja. Arra nem tudott válaszolni, hogy szerinte fogyasztottak-e kábítószert a bántalmazói, de azt elmondta, volt, hogy vitt nekik kétliteres palackban bort.

Elmondása szerint a pénze nagy részét és a bankkártyáját elvették. Az anyukájával közösen számolták ki, hogy összesen mintegy százezer forintot vettek el tőle, és nem tudják, visszakapják-e valaha a pénzt.

Hogy miért nem kért segítséget, amikor bezárták tizenegy napra? – A nagyszobában tartottak fogva, és mindig volt velem valaki, ezért nem tudtam segítséget kérni – válaszolta. Az édesanyja elmondta, ez idő alatt telefonált a fiának, de azt mondták be, hogy téves kapcsolás. A fiú cáfolta a felvetést, hogy szerelmes lett volna bármelyik lányba is.

– Azért engedtek el, mert mondtam, hogy papírokat kell intéznem a munkahelyemen. Itt szóltam az egyik munkatársamnak, akivel elmentünk a rendőrségre – mesélte el a megaláztatásának történetét a bántalmazott fiú.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha várja a rendőrt, ne takarítson ki

Az ellopott, majd visszaadott sándorfalvi tolikapát most zárt helyen tartja gazdája, aki ezzel sokkal többet tesz vagyonának biztonságáért, mint a többség. Pedig nem kerül sokba a védelem. A rendőrök megmondják, mennyibe. Tovább olvasom