Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

Rossz helyre ment castingra a vadasparki teve

Szulejmán olyan izgatottan várta a világot jelentő deszkákat, hogy tévedésből nem a szegedi Dóm térre, hanem a Reök-palotába érkezett.
A Szabadtéri Játékok hétvégi produkciójának, a Tévedések vígjátékának egyik szerepére kérték fel a Szegedi Vadaspark tevéjét, aki olyan izgatottan várta, hogy a világot jelentő deszkákra léphessen, hogy tévedésből nem a Dóm térre, hanem a Reök-palotába érkezett… A shakespeare-i csavar után végül is sikeres volt a bemutatkozás, Szulejmán megkapta a szerepet.

Herczeg Tamás meglepetten fogadta Szulejmánt, a négy hónapos tevét a minap a Reök­-palotában. A Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója valóban szerződtetni szerette volna a Vadaspark négyhónapos sztárjelöltjét, ám a találkozó a Dóm téri színpadra volt megbeszélve eredetileg.


A július 31-én és augusztus 1-jén színre kerülő Tévedések vígjátéka hamisítatlan török környezetben játszódik, úgyhogy evidensnek tűnt, hogy vendégművészként felkérik Szulejmánt egy kisebb, ám annál látványosabb szerepre. Rövid ismerkedés után végül is megegyeztek arról, milyen lesz a karakter, akit alakítania kell. Kiderült: a gázsi sem jelenthet akadályt a hétvégi fellépésben és extrákkal felszerelt öltözőt sem kíván magának a leendő sztár.

Ha már a kiállítóházban járt, Szulejmán megtekintette az aktuális tárlat alkotásait is az aulában, végül pedig csak eljutott a Dóm térre is, ahol büszkén sétált végig a fesztivál helyszínén. Apró szerepét a Shakespeare-vígjátékban igen jelentősnek érzi most induló színházi pályáján.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemétből játékot

Akármennyire szeretne a szülő a gyermekével leülni játszani, gyönyörű, kreatív dolgokat létrehozni együtt, a házimunka sajnos gyakran derékba törheti a terveket. Tovább olvasom