Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Száz gyerek kúszott-mászott

A delmagyar.hu családi napján két korosztályban közel 100 gyermek próbálhatta ki ingyenesen a nem kevés ügyességet igénylő feladatokat.
– A nagyok pályájára is rámerészkedtem, nem zavart a hétméteres magasság. Nehezek voltak az akadályok, legjobban a kötélcsúszda tetszett – hadarta a 10 éves Balogh Bence, aki ikertestvérével, Petivel együtt a Sziksósfürdő melletti Csú-Sziki kalandparkban töltötte a vasárnap délelőttjét. A delmagyar.hu családi napján két korosztályban közel 100 gyermek próbálhatta ki ingyenesen a nem kevés ügyességet igénylő feladatokat.

A mini Indiana Jonesoknak kalap helyett sisak került a fejükre, ostor helyett karabinert kaptak a kezükbe. A biztonságukról egy-egy beülő is gondoskodott. A kisebb gyerkőcök szülői segítséggel küzdötték le az akadályokat, a nagyobbacskák egyedül másztak fel a magasba, hogy a felnőttek számára kiépített pályán is próbára tegyék magukat – miközben a szüleik lent tövig rágták a körmüket.

A nagyobbacska gyerekek egyedül másztak fel a magasba. Fotó: Németh Norbert
A nagyobbacska gyerekek egyedül másztak fel a magasba.
Fotó: Németh Norbert

– Egy 14 akadályos, két hosszabb csúszóval felszerelt gyerekpályát és egy 23 akadályos felnőtt akadálypályát használhatnak a vendégeink. Utóbbin 60–80 állomás kiépítését tervezzük. A nehézsége alapján az ország három legerősebb kalandparkja közé tartozunk, az akadályok számát tekintve is benne vagyunk a legjobb tízben – árulta el a Csú-Sziki egyik tulajdonosa, Csiszár József.

Kalandpark a delmagyar.hu-val - KÉPGALÉRIA

A Peugeot C-Mobil Szépek Szépe online valóságshow jelöltjei közül is többen kipróbálták az akadályokat. Rázsó Zsófia ezúttal sem hazudtolta meg magát: a testnevelés szakos lány a macskák ügyességével haladt az ágak között. Nagy Adrienn, Aradi Gabriella, Ficzere Katalin és Dudás Zita is leküzdötte tériszonyát, ellenben Fekete Beáta apró yorkshire terrierjével, Jessicával inkább lentről figyelte a többieket.

Kalandpark a delmagyar.hu-val

Olvasóink írták

 • 3. IVY 2009. szeptember 15. 10:02
  „Társaságommal, benn bográcsoztunk a strand területén.
  Nem sok vizet zavart az a "100 gyerek" a kötélpályán.:)”
 • 2. tuskóhopkins 2009. szeptember 15. 08:17
  „"...próbálhatta ki ingyenesen a nem kevés ügyességet igénylő feladatokat." Ismereteim szerint - de nyugodtan javítson, aki jobban tudja - a "feladat"-ot nem lehet kipróbálni, legföljebb végrehajtani, teljesíteni. elvégezni, nekivágni, stb.
  (A Fogalmazó Úr/Hölgy szíves figyelmébe...)”
 • 1. eva45 2009. szeptember 14. 09:58
  „Családi nap. A képek szerint nem volt nagy tömeg . Inkább a gyerekek másztak mozogtak?
  úgy tűnik mintha a lányok miatt készültek volna fényképek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állatszépségverseny a delmagyar.hu-n

Nevezze be ön is kedvencét a delmagyar.hu állatszépségversenyébe, és nyerje meg az értékes… Tovább olvasom