Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Szegedi lány a Dél- Alföld Szépe

Szeged - A 19 éves szegedi Pintér Szilvia fejére került a korona a III. Dél-Alföld Szépe választáson a szegedi IH Rendezvényközpontban.
– A szegedi középdöntőn tízen vettünk részt. Erős volt a mezőny, szerettem volna továbbjutni – mesélte Pintér Szilvia.

A 19 éves szegedi lány nyerte a Régiók Szépe elnevezésű szépségverseny szegedi középdöntőjét, más néven a Dél-Alföld Szépe vetélkedőt.

Megtudtuk: az induló, 20 év körüli lányok mindegyike egy-két napos felkészítésen vett részt a megmérettetés előtt, ahol fotózták őket, zumbázhattak, és persze egy IQ-tesztet is ki kellett tölteniük. A királynő mellett két udvarhölgye is indulhat majd a Régiók Szépe választás decemberi, budapesti döntőjén. A két udvarhölgy szerepét Iványi Anna és Kopasz Leonóra kapta meg.

A királynő elmondta: nem akar mindenképp a szépségiparban elhelyezkedni, de tetszik neki ez a közeg. Több verse nyen is indult már, de még nem ért el ilyen komoly helyezést.

Pintér Szilvia nyerte a III. Dél-Alföld Szépe versenyt. Fotó: DM/DV
Pintér Szilvia nyerte a III. Dél-Alföld Szépe versenyt.
Fotó: DM/DV

– A családom és a párom talán még jobban is örült, mint én. Imádom ezt a világot, de nem erre építem az életem. Szilvi jelenleg a SZKKVSZI Krúdy Gyula Tagintézményében ruházati eladónak tanul.

A végső győztes és udvarhölgyei idén is számos nagy értékű nyereményekkel gazdagodnak. A Régió Szépe címe mellett többek között a nyerteseké lehet egy Smart autó használata, iPhone, ékszerek, portfóliófotózás és számos vásárlási utalvány.

Menetrend

A 16 és 30 év közötti jelentkezők az ország hét nagy régiójában mérhették össze bájaikat először az elődöntőkön, régiónként négy-négy nagyvárosban, ahonnan a legjobbak az őszi régiós középdöntőkre jutottak tovább. A decemberi döntőn neves zsűritagok választják meg a régiók 2011-es legeslegszebbjét.

Olvasóink írták

  • 3. polo 2011. október 18. 16:54
    „mindenki magáért indul és cselekszik aki mást mond hazudik nem csúnya mért nincs róla fotó bezzeg a roma vacsiról volt”
  • 2. saturnus 2011. október 18. 10:20
    „igazságkereső,mit javasolsz neki ? Dolgozni. Amivel hasznos tagja lehet a társadalomnak? Mert ingyen élőkből van bőven. Nehéz testi munka könnyű megélhetés? Mire futja az esze? Mi lessz mondjuk húsz év mulva? Vajon hól fordul meg a passát szél ,hát nem ott az biztos. Lehet belőlle Szandika ,Veronika vagy egy jóra való gyermeorvos.”
  • 1. igazságkereső 2011. október 17. 11:08
    „Gratulálok kedves Pintér Szilvia a királynő választás sikeréhez, annak megnyeréséhez! Tegyél meg mindent Szegedért, hirdesd mindenütt Szeged egyediségét, előnyét és mindazt, amivel komoly és megérdemelt előnyökhöz lehet szeretett városunkat juttatni! Nem utolsó sorban a Te szépséged is megragadó, sokra viheted, soha ne fáradj bele, nem lesz könnyű, de megéri!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Spórolnak az áramszámlán

Közösen szerzi be jövőre a közvilágításhoz és az intézmények fenntartásához szükséges villamos energiát a Homokháti Önkormányzatok Kistérségi Területfejlesztési Társulásának 13 önkormányzata, valamint Újszentiván. Tovább olvasom