Délmagyar logó

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

Szoba pár órára kiadó Szegeden

Nehéz lenne a hirdetés szövegén kívül bármi mást mondani. A diszkrét lak ára egyébként 3000 forint/2 óra. Figyelem! Több fő és/vagy magasabb óraszám esetén tarifaváltozás! Egy logaritmusfüggvény elemzést azért megérne a díjszabás. Várjuk a grafikus megoldásokat!

“DISZKRÉT BÚVÓHELY, SZOBA PÁR ÓRÁRA KIADÓ SZEGEDEN! Ha van kivel, de nincs hol!? Diszkrécióra vágysz? Ha partnereddel szívesen töltenél kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát vagy akár egy egész hétvégét, akkor ránk van szükséged! Illetve az általunk ajánlott szép, tiszta, nagyon diszkrét, Szegeden található lakásunkra.
 

Egy fotó a nyolcból
Egy fotó a nyolcból


Teljes felszereltség, komplett konyha, fürdőszoba, szép ágyneműk és törölközők. Igazán kedvező feltételekkel és árakkal várunk! Elérhetőek vagyunk reggel 7 órától, este 21 óráig, hétfőtől-vasárnapig, de nyitva tartásunk non-stop.

A magánszállásra, prostiknak, részegeknek, drogosoknak tilos a bejövetel!"

A hirdetés minden szava arany!

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

50 ezer forintot ér a rekord gyöngyfa

Gyöngyből készült, közel félméteres bonszai fát árverezett a zákányszéki ZakaHom-e Egyesület. A befolyt összegből Dobai Zoltánt segítették, aki két éve karját vesztette egy munkahelyi balesetben. Tovább olvasom