Délmagyar logó

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -1°C | 7°C Még több cikk.

Szóljon hozzá – Facebook-oldalunkon!

November 25-én, hétfőtől Facebook-oldalainkra helyezzük át portálunkról a kommentelési lehetőséget. Úgy tapasztaltuk: az Önök névvel írt hozzászólásai értékesek, szórakoztatók és több látogatóhoz érnek el.
Bizonyára Önök is felfedezték, hogy az elmúlt hetekben kísérletet végeztünk a cikkeink alatti kommenteléssel. Kipróbáltuk, vajon cikkeink oldalán a nicknévvel írott, legtöbbször valós név nélküli hozzászólások kedveltebbek-e, vagy azok, amelyeket Önök a Delmagyar.hu Facebook-oldalain írnak.

A valós név nélkül írható hozzászólások már megjelenésüktől bírálatot váltottak ki. Főként azon olvasóink körében, akik a hozzászólást a közbeszéd részének tekintették, amely lehet bíráló vagy jóhiszemű, humoros vagy komoly, akár téves vagy igazságtalan is – de nem névtelen. Ők lassan úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt a cikkek alatti kommentelésben.

Egy ideje azt tapasztaljuk, hogy a Facebook közösségi oldalain a helyi közösségekben szétszórtan, de egyre inkább kialakul az a közbeszéd, amely miatt mi a kommentelési lehetőséget létrehoztuk. Ugyanakkor pedig portálunkon az egyre kevesebb kommentelő közül egyre többen éltek vissza azzal, hogy nem valós névvel írnak.

Összehasonlításunk eredménye az lett, hogy Facebook-oldalainkra a látogatók, Önök, gazdagabb tartalmú hozzászólásokat írtak, mint cikkoldalainkon tették. Az a tény, hogy nevüket, arcukat vállalják, több hozzászólást töltött meg értékekkel, érvekkel, információkkal, mindazzal, amivel a közösség képes kiegészíteni cikkeinket.

Új távlatot nyitott a cikkek kommentelésében az is, hogy a látogatói hozzászólásokról a szerző ismerősei is értesültek, így a vélemények, információk szélesebb körben és gyorsabban terjedtek, mint addig. Látogatóink a közösségi portálon szöveges hozzászólásuk mellé képet is feltölthetnek, és az is világosabb lett, hogy a hozzászólások miként reagálnak egymásra.

Mindent egybevéve, úgy találtuk, olvasóink közösségének többet nyújt az, ha Facebook-oldalainkra helyezzük át a véleménymondás helyszínét.

Amennyiben olyan bejelentése van, amelyet csak nekünk szán, használhatja cikkeink címe alatt az "E-mailt írok a szerkesztőnek" beküldést is!

Továbbra is várjuk olvasóink témáit Tudósító oldalunkon

Kérjük Önöket, kövessék Facebook-oldalunkat, osszák meg ismerőseikkel cikkeinket, és lépjenek át megnézni a cikkekhez írt hozzászólásokat!

Szóljon hozzá Facebook-oldalunkon!


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Paneldisznóvágás 2.: összeröffenés a Vedres utcában

Hagyományt teremtett néhány fiatal egy kis szegedi panellakásban: másodszor is megtartották a paneldisznóvágásra keresztelt városi összeröffenést. Tovább olvasom