Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 19°C | 25°C Még több cikk.

Táskákat lopott B. László Gusztáv

"Melléért egy fekete kabátot és fekete nadrágot viselő személy, aki kiragadta kosarából a táskáját és elhajtott azzal." Képgalériával.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 17-én 14 óra 15 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy Kisteleken ellopták egy kerékpáros táskáját. A bejelentés szerint a sértett a Kossuth utcán tekert mikor, melléért egy fekete kabátot és fekete nadrágot viselő személy, aki kiragadta kosarából a táskáját és elhajtott azzal.

Táskalopások - képekben. Fotó: police.hu

A helyszínre érkező járőrök széles körű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként a közelben elfogták a feltételezett elkövetőt. B. László Gusztávot előállították a Kisteleki Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

A nyomozók azzal is gyanúsítják a férfit, hogy január 16-án 12 óra 15 perckor a kisteleki mentőállomás előtt eltulajdonított egy kézitáskát egy kerékpár csomagtartójából. Továbbá a megalapozott gyanú szerint a 18 éves kisteleki lakos 2015. január 17-én a délelőtti órákban a Vásártér utcán megkísérelte egy gyalogos kezéből kivenni annak táskáját, de ez nem sikerült neki, ezért elszaladt a helyszínről.

Táskalopások - képekben. Fotó: police.hu

A rendőrök B. László Gusztávot őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsított előzetes letartóztatására.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csekkbefizető automatákat telepítenek

A Magyar Posta Zrt. január végétől állít üzembe olyan automatákat, amelyeken bankkártya használatával csekkeket fizethetünk be. A tranzakcióért külön díjat nem vonnak le. Tovább olvasom