Délmagyar logó

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 3°C | 11°C

Testépítő szakmunkások

Szeged - Hetente öt testnevelésóra, viszont csak egy matek és egy magyar – ez várja a szeptemberben szakiskolát kezdő diákokat.
A mindennapos torna a közismereti tárgyaktól veszi el az óraszámot. Szakemberek szerint a nyolcadikos tananyaghoz képest semmi pluszt nem lehet így megtanítani a fiataloknak.

Részletek a keddi Délmagyarországban és Délvilágban.

Délmagyarország / Délvilág hírek Fizessen elő a napilapra! 

Olvasóink írták

 • 3. Mozimasiniszta 2013. február 05. 10:01
  „2#-es ! a feleslegesen gerjesztett vitákra gondoltam, mert ha nem is egyetemi szintű, de alap humán ismeretre szükség van, mint ahogy állóképességre is ...azt hittem az 1#-ből és a fenti cikkből ennyi világosan átment...”
 • 2. Atlasz 2013. február 05. 05:39
  „1. Mozimasiniszta : Kikre vonatkozik a közlésed? És a kérdésed? Mindenki hülye, vagy csak...”
 • 1. Mozimasiniszta 2013. február 04. 20:51
  „ha...emlékeim nem csalnak nem túl régen (az ősszel ?) azon folytak eszement csatározások, hogy kell-e a szakmunkásnak a magyar irodalmat - történelmet ismernie, sőt a számok tudományából annyi is elég ha a
  collstókkal elboldogul a kölyök - nehogy túlterheljék az agyát...amúgy meg ha összecsuklik collstók módjára -állóképesség híjján - akkor kinek és mit fognak óbégatni ???”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Trolipótló buszok az 5-ös és a 7-es vonalán

Február 5-én üzemkezdettől a Vedres utca Torontál tér csomópont útburkolatának javítási munkálatai miatt az 5-ös és 7-es vonali trolibuszjáratok az alábbiak szerint közlekednek. Tovább olvasom