Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Új Coop Szuper Áruház nyílik Tiszaszigeten

Tiszasziget - Új áruházzal bővül Csongrád megye egyik legnagyobb foglalkoztatója, a Coop Szeged Zrt. A több mint 200 millió forintos beruházásból épült új COOP Szuper Áruház, november közepétől korszerű technológiával várja Tiszasziget település vásárlóit.
A Coop Szeged Zrt. az 1999. évi megalapítása óta mindig kiegyensúlyozottan, jövedelmezően működött. A társaság üzleti tevékenységét az elmúlt évekében a folyamatos növekedés jellemezte, évről évre újította fel áruházait. A Coop Üzletlánc fennállásának 15. évfordulóját megkoronázva, november 19-én nyitják meg az új Coop besorolású, legmagasabb kategóriájú Coop Szuper Áruházat Tiszasziget községben. Az 1800 fős településen az új áruház nyitásával további öt fővel bővült az eddig 6 főt foglalkoztató áruház munkatársainak létszáma. Közel 650 négyzetméter alapterületű új áruház korszerű technológiával – vonalkód alapú értékesítés és készletnyilvántartás, automata üvegvisszaváltók, törzsvásárlói rendszer, pultba integrált mérleg stb. – és megduplázódott árukészlettel fogadja a település vásárlóit.

Új Coop Szuper Áruház nyílik Tiszaszigeten.
Új Coop Szuper Áruház nyílik Tiszaszigeten.

- A több mint 200 millió forintos beruházás megvalósításakor, a környezetvédelemre és energiatakarékosságra is nagy hangsúlyt fektettünk. A hűtőszigeteink nemcsak megszépültek, hanem az energiafelhasználás csökkentése érdekében a mélyhűtő-szigeteket tolóajtós tetővel láttuk el. A nagyméretű fali hűtő regálokokat elhúzhatós ajtókkal zártuk le, és munkára fogtuk a hűtőgépek üzemeltetése során keletkezett úgynevezett hulladékhőt is. A meleg vizet és a fűtést ennek felhasználásával valamint a levegőből kinyert hővel, hőszivattyúval oldottuk meg – mondta Kelemen János, a Coop Szeged Zrt. vezérigazgatója.

A cégcsoport kapcsán továbbá elmondta, hogy míg a 15 évvel ezelőtti adózott eredmény 30 millió forint volt, addig ez az elmúlt években 100 millió forint körüli értékre növekedett. "2010-es év első háromnegyed éves számításai alapján a cég idei eredménye is meghaladja majd a 100 millió forintot" – tette hozzá a vezérigazgató.

A több mint 200 millió forintos beruházásból épült új COOP Szuper Áruház.
A több mint 200 millió forintos beruházásból épült új COOP Szuper Áruház.

A Coop Szeged Zrt. is alapvető szociális kötelezettségének tekinti a helyi közösségek rendezvényeinek szponzorálását. Minden évben milliókat fordítanak a működési területükön lévő iskolák, óvodák, nyugdíjasklubok és alapítványok támogatásra.

Olvasóink írták

 • 16. gega 2010. november 19. 18:21
  „Személy szerint nagyon örülök annak hogy legalább valahol az országban nyílnak, vagy vannak nagy Coopok! Én Pesten lakom nekünk is van egy Coop üzletünk a miénk mini méret. Annyit szeretnék elmondani az előttem szólóknak hogy sajnos aki nem lát bele a mai kereskedelembe az csúnya szóval meg van vezetve. Nem ezt mondom, hogy a Coop üzletek kimondottan drágák, de ha azt mondanám, hogy olcsók akkor hazudnék. A Coop termékek minőségével általában semmi kifogás nem lehet ha van az azért van mert már ők is keresik az olcsóbb lehetőségeket, ami nem feltétlen tesz jót az áruk minőségnek...
  De ezt kell mindenkinek megértenie, hogy az a magyar ember aki nem a magyar üzleteket preferálja saját magának árt hosszútávon. Mindenki rossz helyzetben van és ez már olyan általános, hogy nem csak a vásárlóknak nincs pénze, de a kereskedőknek sem.
  Emberek fogadják meg a tanácsomat és próbáljanak segíteni egymásnak ahogyan tudnak örüljenek ennek az üzletnek és inkább a Coopra mint a Sparra szavazzanak.

  Ui.: A Spar sem olcsó járok oda konkurenciázni :P”
 • 15. daveedbrown 2010. november 19. 14:32
  „14! Ezzel csak az a baj, hogy minőségről nem nagyon beszélhetünk. A szegedi Coopok nagy többségében tényleg a Pille utcai pékség termékei vannak ahogy ezt már a 3.hszben T2 elmondta. Hidd el boldogak lennénk, ha olyan jó lenne, mint ahogy leírod.

  u.i. az 1. hsz-emben az Olajbányász téri áruházról van szó”
 • 14. Pro.Ego 2010. november 19. 12:48
  „Herli. Nem tudom mire alapozod a véleményedet, de szerintem szép eredmény ebben a válságos időben 100 milla nyereség egy másodosztályú kereskedőtől.
  Lehet hogy drágább mint más üzlet, de aki nem tudja megvenni a jóizű coop-kenyeret, konkrétan a dorozsmai kenyérről beszélek, az vegye meg az olcsóbbat más üzletben.
  Szombat reggel megveszem a kétkilós kenyeret, és még szerdán is jó.
  A minőségnek ára van. Ez az én véleményem.”
 • 13. zoltanszabo 2010. november 19. 10:14
  „Nagyon szép az üzlet így képen.Nálunk is van ilyen tulajdonú.Én csak nagyon ritkán látogatom, sokkal drágább mint a többi üzlet.Igaz magyar tulaj,magyar árú csak az árak duplája mint máshol.”
 • 12. tintasbarns 2010. november 19. 09:27
  „Nagyszerű okos ötlet remélem a szigetiek elégedettek.”
 • 11. Herli 2010. november 19. 09:22
  „Megjegyzem, az áfészes vezetők mindig a másodosztályú kereskedők közé tartoztak a komcsizmusban, úgy látszik átmentették magukat, mert most is azok.
  Lásd a lenti panaszokat.”
 • 10. Herli 2010. november 19. 09:18
  „9. hozzászólás favágó 2010.11.19. 07:57
  Teljesen igaz.
  A Spar már évek óta készül áruházat építeni a kender helyén de bénáznak.
  Nem tudják, hogy a fizető vevő az újszegedi oldalon van.
  Aki ezt felismeri és épít nagy áruházat, az aratni fog.”
 • 9. favágó 2010. november 19. 07:57
  „Ez így igaz Herli! És ráadásul betyár drága a bolt!
  Talán gondolkodnia kellene a helyi képviselőnek, hogy a Tiszától keletre nem sok helyen lehet vásárolni, mindenért át kell menni valamelyik hídon! Újszegeden van a Hargitai, a Bertalan híd lábánál, a Csanádi u-ban, Szőregen a Hősök terén és ennyi.”
 • 8. Herli 2010. november 19. 06:57
  „Szőregi Rózsa ABC sem tart délután pékárut, vasárnap meg 10 órakor nincs semmi.
  Kérdezem, mi van, nem rendeltek? --ma sokan voltak és lefogyott.
  Minden vasárnap ez a válasz.
  Nem csoda, hogy a Molnár nyakukra nyitott egy péküzletet, biztosan megéri a bénázó ABC mellett.”
 • 7. k.elvis 2010. november 18. 23:26
  „Általában támogatom a magyar tulajdonú cégeket, de Újszegeden a Hargita Coop ABC az elég gyengén teljesít, főleg pékáruban gyöngécskék.Délutánra szikkadt zsömlék, 0 kenyérválaszték, de ők tudják. Biztos nem lényeges a forgalom, sokan átszoktak kisebb, de jobban ellátott üzletekbe.”
 • 6. KolompárRómeó 2010. november 18. 21:24
  „(X)”
 • 5. ivando 2010. november 18. 21:22
  „Mindenképp örülök, hogy szegedi élelmiszerkereskedelmi cég is jelen van, fejleszt a mai világban. Gratulálok az új áruházhoz.”
 • 4. jozko 2010. november 18. 20:45
  „Micsoda zöld!
  Azért egy pszichológust megkérdezhettek volna!
  Vagy egyszerűen egy jó ízlésű festőre bízhatták volna a színválasztást!”
 • 3. T2 2010. november 18. 19:20
  „Hát a kenyér részleg elég hitvány a Coop-ban az igaz. Erőltetik a Pille utcai pékséget (nem tudom talán az saját érdekeltség). Annak meg borzalom termékei vannak. A kenyér meg a zsömle fel van fújva. Pár óra alatt kiszárad. Az egyetlen jó péksütemény ami kapható náluk a sós kifli. Annyi pékség van Szegeden meg a környéken miért nem ezektől szerzik be ezeket a pékárukat? Ha választani kellene boltok közt én a Spar-ra szavazok inkább.”
 • 2. sonkamiki 2010. november 18. 16:57
  „daveedbrown!
  Nem az a szlogen, hogy a "legjobbat a legjobb áron" :)
  Azt sem tudjuk, hogy mihez képest :), ilyenformán ebbe nem nagyon lehet belekötni.”
 • 1. daveedbrown 2010. november 18. 16:50
  „" Jót jó áron"
  Ez a Coop szlogenje. Sajnos én ennek az ellenkezőjét tapasztalom.
  Kicsit odafigyelhetnének erre-arra. Pl ami számomra a legdurvább hiba, a frissesség kérdése, főleg a kenyérnél. Elég gyakran, már kissé száradt, vagy épp szikkadt kenyér kapható csak, nem egyszer volt olyan is, hogy aznapi szavatosságú kenyeret lehetett kapni, szerencsémre egy két nap múlva lejáró kenyeret még találtam a sorban. A zöldségek, nos, a krumpli az egy vicc néha, a többivel nagyon nagy gond nincsen. És árban sem fényes. A legolcsóbb tej is kb 150 forint körül van, nyáron még akcióban volt, 126 forintért, utána ennyi lett. Mi is csak sürgősséginek használjuk a Coopot, ha villámgyorsan kéne valami, és a közelben már nincs nyitva semmi.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Díjak a szociális munkáért

Szeged - Szeged címerével ellátott aranygyűrűvel és díszoklevéllel ismerte el az önkormányzat az… Tovább olvasom