Délmagyar logó

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -11°C | 0°C Még több cikk.

Unokáinak rendelte meg a Brekit a nagymama

Szeged - Több százan igényelték eddig a Délmagyarország és a Délvilág új, havi gyermekmagazinjának ingyenes mutatványszámát. Köztük van a szegedi Bódi Istvánné, aki két kis unokáját szeretné meglepni a Brekivel.

Lapunk munkatársai sokáig gondolkodtak azon, hogy mivel lephetnék meg a legifjabb olvasókat. Mivel szinte mindnyájan szülők vagyunk, olyan újságot álmodtunk, amelyet mi magunk is szívesen adnánk saját csemetéink kezébe. Nem árulunk zsákbamacskát: a Breki magazinból minden érdeklődő egy ingyenes mutatványszámot rendelhetett. Ezzel a lehetőséggel élt a szegedi Bódi Istvánné, aki két unokáját, a 10 éves Ádámot és a 4 éves Vandát szeretné meglepni az újsággal.

– Mindketten nagyon szeretik a könyveket és az úgynevezett foglalkoztató füzeteket. Nem Szegeden laknak, de amikor csak tudunk, találkozunk. Bár édességet is szoktam nekik venni, én is, ők is jobban szeretik az értelmes meglepetéseket – mondta a nyugdíjas könyvelő, aki régóta lapunk előfizetője.


– Nagyon megörültem, amikor megláttam ezt a kedves kis békát és a hirdetést. Rettentően tetszik ez a figura, ami ráadásul az unokám egyik kedvenc állata. Ezért is gondoltam, hogy megrendelem nekik ezt a példányt, főleg miután elolvastam, hogy rejtvények, kifestők, mesék és fejtörők is lesznek benne. Ezek mind olyan dolgok, amelyek nagyon érdeklik a gyerekeket. Kíváncsian várom már az újságot – mesélte.

A nagymama azt is elmondta, hogy családjukban nem divat a tévénézés, inkább együtt játszanak és sokat olvasnak a gyerekekkel. Legújabb kiadványunk mutatványszámát holnapig még bárki ingyenesen igényelheti postán, telefonon, interneten vagy személyesen az ügyfélszolgálatokon.

Találd ki, melyik állathoz tartozik az árnykép

Hat állat árnyképét láthatod. Találd ki, milyen állathoz tartoznak, és párosítsd össze őket az állatfotókkal!
Hat állat árnyképét láthatod. Találd ki, milyen állathoz tartoznak, és párosítsd össze őket az állatfotókkal!

Hogy nehezebb legyen a feladat, az állatoknak csak egy-egy részletét mutatjuk meg.
Hogy nehezebb legyen a feladat, az állatoknak csak egy-egy részletét mutatjuk meg.

(megoldás: 1–c, 2–e, 3–f, 4–d, 5–a, 6–b)

Szereted a hasonló feladványokat? A Breki magazinban minden hónapban sok-sok érdekes feladatot, rejtvényt találsz – kérd az ingyenes mutatványszámot!

Olvasóink írták

  • 3. flexsnake 2010. október 19. 16:09
    „már kértük de nem kaptuk meg. remélem azt nem rakjátok tele helyesírási hibákkal.”
  • 2. sabynaaa 2010. október 19. 15:34
    „És ez egy hír???”
  • 1. KolompárRómeó 2010. október 19. 10:13
    „Döbbenet!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkészült a kacsás kút

Szeged - Róza-kút a hivatalos neve annak az új kacsás ivókútnak, amelyet a Szegedi Vízmű Zrt.… Tovább olvasom