Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 8°C | 22°C Még több cikk.

Világbajnoknak készülnek

Szeged - A szegedi Maty-éri olimpiai központból jelentkezett tegnap a Mokka, így reklámozva a sárkányhajó-világbajnokságot, amelyen egyébként a TV2 csapata is vízre száll.
A világbajnoki címért evez majd a két műsorvezető, Liptai Claudia és Kárász Róbert is, akik egyértelműen azt szeretnék, ha nekik játszanák majd vasárnap a magyar himnuszt. Persze akkor valószínűleg nem kap majd kívülről olyan utasítást a legénység, mint a tegnapi élő műsor alatt, amikor a háttérben kellett volna elsiklaniuk a vízen: „lassabban evezzetek, mert még van egy perc a reklámblokkból!"

  Kárász Róbert és Liptai Claudia – remélhetőleg a vasárnapi világbajnokságon ennél szakszerűbben használják majd az evezőket. Fotó: Veréb Simon
Kárász Róbert és Liptai Claudia – remélhetőleg a vasárnapi világbajnokságon ennél szakszerűbben használják majd az evezőket.
Fotó: Veréb Simon

Kárász elmesélte: több hete készülnek a versenyre. Reméljük, eredményesebb lesz lapátolóként, mint kommentátorként. Élő adásban ugyanis így vezette fel az egyik futamot: „Mint hogyha látnám, hogy elindult a rajt! Nem, nem látom..." Persze lehet, hogy szűnni nem akaró allergiás tünetei miatt volt csak ennyire szétesve: gyakorlatilag a műsor végét követő 10 percet folyamatos tüsszögéssel töltötte. De – ahogy fogalmazott – csak koncentráció kérdése, hogy legyűrje a kellemetlen tüneteket arra az időre, amíg szükséges, így a verseny perceire is.

– Nem szeretném, ha bárki elvenné tőlünk a világbajnoki címet, mert az a miénk. Megérdemeljük, mert sokat dolgoztunk érte – mondta a Mokka férfi műsorvezetője. Claudia viszont – aki megfogalmazása szerint egy-egy evezés után tüdődonorra vár, és az sem baj, ha kéznél van egy defibrillátor is – már attól is nagyon boldog lenne, ha a dobogón állhatna, és onnan hallgathatná a győztesnek játszott himnuszt.

Olvasóink írták

  • 2. 4Angel 2010. augusztus 29. 10:15
    „unalmas, ez a nő még a víz csapol is mindég róla írnak !!!

    Ménem arról írnak, hogy állják meg a frank emelkedését, azt sokall több mindenkit érdekelni!!!”
  • 1. libip 2010. augusztus 28. 16:59
    „Az agyonsztárolt Claudiánk a "Tisza partjáról" üdvözölte a nézőket,halvány fogalma nem volt még arról sem,hogy nem a Tisza partján van,hanem a Maty-éren!!!Szerencsére legalább azt tudta,hogy Szegeden nem a Duna folyik!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közel 28 ezren látták eddig Csontváry legendás képét

Néhány napja maradt annak, aki eddig halogatta, hogy megnézze a szegedi közgyűjtemények nyári kiállításait. Technikai okok miatt a Móra-múzeum pillangókiállítása a meghirdetettnél korábban, augusztus 31-én zár be. Tovább olvasom