Délmagyar logó

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő 0°C | 9°C Még több cikk.

Villamoson vert meg egy nőt a román férfi, vádat emeltek ellene

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a román férfival szemben, aki tavaly nyáron ittas állapotban bántalmazott egy villamoson utazó nőt.
A vádirat szerint a vádlott 2017. június 6. napján délután 5 óra körüli időben ittas állapotban szállt fel Szegeden, a Kossuth Lajos sugárúton közlekedő villamosra, amely a vasúti pályaudvar irányába tartott. A vádlott a felszállást követően románul szidalmazni kezdte az ott utazó nőt és a vele egy társaságban levőket.

A szidalmazást követően a sértett és társasága a következő megállóhelynél leszálltak, amire a vádlott úgy reagált, hogy a villamos hátsó nyitott ajtaján keresztül két alkalommal, ököllel a nő feje felé ütött, amelyek közül az egyik a sértett fejét el is találta. Ezt követően a vádlott is leszállt a villamosról, megpróbálta a sértettet megrúgni, ekkor azonban a nővel levő társaság tagjai közbeléptek.

A vádlott erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottat garázdaság vétségével vádolja, bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság dönt majd.

Portálunk korábban is beszámolt hasonló esetről: 2013-ban egy fiatalembert vertek meg a villamoson, és egyedül egy törékeny női utas sietett a segítségére. Tavaly májusban pedig baltával törte be a villamos ajtaját egy férfi - éppen azért nem engedte felszállni a sofőr, mert balta volt nála.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olvasónk írta - Gyalogolni jó!

"Pár éve egy új barátnőm elhívott egy gyalogló nyugdíjas csoportba, ahol szívesen fogadtak a velem… Tovább olvasom