Szentes és környéke

2014.06.02. 13:03

Kelemen ismét kiütésre hajt Szentesen

Két aktuális magyar bajnok is ringbe lép június 6-án, a Ferobox Event bokszgáláján.

[namelink name="Kelemen Balázs"] (20-0-0, 13 KO/TKO) és Kovács „Vipera" Attila (32-4-0, 19 KO/TKO) is horvát ökölvívó ellen készül arra, hogy gyarapítsa győzelmei számát Szentesen.

A nagyváltósúlyú „Vipera", aki legutóbb grúz bokszolóval találkozott Kecskeméten, Ivo Gogosevic (7-2-1, 3 KO/TKO) ellen lép szorítóba. „Mindent beleadtam a felkészülésbe, úgyhogy készen állok a meccsre. Videón láttam az ellenfelemet, igazi verekedős."

Fotó: Felix Promotion

Fotó: Felix Promotion
A WBO világranglista tízedik helyezettje, Kelemen főpróbát tart Marko Benzon (8-7-0, 4 KO/TKO) ellen, hiszen júliusban WBO interkontinentális címmeccs vár rá a tervek szerint. „Hasonló stílusú, mint a legutóbbi, szerb ellenfelem. Beugrál és aztán üt, nehéz kiszámítani, ráadásul jóval alacsonyabb nálam. Nagyon koncentráltan kell majd bokszolnom, de szeretném most is idő előtt befejezni a meccset."

A szentesi gálán szorítóba lép Bedák Zsolt is, aki először teszik kockára Kecskeméten megszerzett WBO Európa-bajnoki címét. Nagy Lajos Márk WBO ifjúsági címét próbálja megvédeni, míg debütál a volt olimpikon, Szellő Imre. A két ifjú kecskeméti titán Baranyi Richard és Laki Róbert mellett, természetesen nem marad ki a programból a helyi kedvenc, Nagy "Lütyő" Imre sem.

Az eseményt az M1 élőben közvetíti este tíz órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!