Délmagyar logó

2017. 02. 20. hétfő - Aladár, Álmos -2°C | 7°C Még több cikk.

Aláírásgyűjtés a zöldségpiacért

Szentes - Aláírásgyűjtésbe kezdtek Szentesen annak érdekében, hogy a zöldségpiac hosszú távon is a Rákóczi utcán maradjon.
Gondiné Ollai Katalin, a Nyugdíjasok Szentesi Szövetsége Egyesület elnöke szerint egy bejáratott, a vásárlók és a kofák által is kedvelt árusítóhelyet hiba lenne elköltöztetni. Bár helyi politikusok lapunknak leszögezték, maguk sem tartják jó ötletnek a költöztetést, a nyugdíjasok tegnap közölték: az eddiginél is határozottabb nemet várnak a városvezetéstől, sőt azt szeretnék, hogy még évtizedekig a Rákóczi utcán működjön a piac. Megkérdeztük, mit szólnának ahhoz, ha építenének egy vásárcsarnokot, illetve ha több piacnap is lenne egy héten. Az egyesület elnöke szerint elég a heti két nap, vásárcsarnokra pedig azért nincs szükség, mert a város nem tudná fenntartani, a mindennapos üzemeltetésre nem lenne igény.

Olvasóink írták

  • 2. Power 2009. szeptember 13. 16:44
    „Az MSZP-nek semmi nem szent...az ökröt is a feje húzza.”
  • 1. csillagpor 2009. szeptember 12. 13:06
    „Nagyon örülök, hogy elkezdtek tiltakozni a piac áthelyezése miatt. Eszetlen ötlet az biztos. Abban is egyetértek, hogy nem biztos, hogy minden nap kellene nyitva tartani a piacnak. De azon el kellene gondolkozni, hogy szombaton is be lehessen friss zöldségeket és gyümölcsöt stb vásárolni. Hiszen hétvégére szombaton kell már vásárolni - és így csak a zöldségesek járnak jól - de nagyon. A magam részéről a szombati nyitvatartás mellett is letenném a voksom.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csíky szobra már a helyén áll

Kitámasztva ugyan, de már a helyére állították a szentesi Nagy Ferenc utcában Csíky László Táncoló székely című alkotását. Tovább olvasom