Délmagyar logó

2017. 02. 25. szombat - Géza 2°C | 8°C Még több cikk.

Elbúcsúztatták Bóta Lara Szonját

Szegvár - Elbúcsúztatták tegnap a szegvári katolikus templomban Bóta Lara Szonját. A 3 éves kislány hosszan tartó betegség után augusztus 19-én, néhány nappal születésnapja előtt, édesanya karjaiban hunyt el.
Kettejük példaértékű küzdelméről, megrázó történetükről időről időre beszámolt lapunk. Lara szinte az egész életét kórházban töltötte, de soha nem volt egyedül, édesanyja, Csentes Éva minden percét kislányának szentelte. A csöppség végül hosszas várakozás után, tavaly a gyermeknapon megkapta az elképzelhető legszebb ajándékot: beültették az új szívet. Az utókezelést követően anya és lánya végre maguk mögött hagyhatták a kórházat, és a fővárosból hazaköltöztek Szegvárra. Akkor úgy tűnt: elindult a gyógyulás útján. A kislány azonban az idén újra kórházba került, vírusfertőzések miatt kezelték, de tüdeje nem bírta a megpróbáltatásokat.

Temetés helyett a család tegnap búcsúztatást tartott, de édesanyja nem köszönt el Larától véglegesen: hamvai továbbra is ott lesznek vele közös otthonukban.

Olvasóink írták

 • 8. smalltown 2010. szeptember 29. 19:52
  „Nyugodj bekeben Lara!:((((”
 • 7. Hmmm... 2010. szeptember 28. 14:23
  „Megdobbentem, amikor meghallottam, Lara kis teste nem birta tovabb. A hosszu es nehez kuzdelem veget ert, de sokan nem felejtjuk el. Nem felejtjuk el Larat sem, hiszen Unokam minden szuletesnapjan szereto szivvel Ora is gondolunk. Nyugodjek bekeben, Edesanyja talaljon megnyugvast.”
 • 6. Hkrissz 2010. szeptember 20. 16:15
  „Isten legyen veled Drága Larácska!!!!”
 • 5. z927 2010. szeptember 17. 23:42
  „Szörnyű lehet egy édesanyának elveszteni a gyermekét! Mivel nincs még gyerekem, nem tudhatom mit élt, él át szegény anyuka, de gondolom, hogy nem egyszerű, főleg, hogy egy óriási küzdelem után, végre volt egy kis remény arra, hogy Lara meggyógyulhat.
  Nyugodj Békében te Angyal:(”
 • 4. maria333 2010. szeptember 15. 08:26
  „Drága Kicsi Larácska!
  Búcsúztatásod napján errefelé ömlött az eső... Az jutott akkor eszembe, hogy téged még az Ég is nagyon megsírat...
  Nyugodj békében Pici Lány, játsszál sokat a többi kis angyalkával együtt a Mennyben, ha már a Földön ez nem adatott meg neked! Vigyázz fentről az Édesanyádra és mindenki másra, aki SZERETETT TÉGED!
  Sokszor eszembe jutsz... :(”
 • 3. nagyvarilaszlo 2010. szeptember 13. 19:48
  „NYUGODJ BÉKÉBEN KICSI LÁNY!!!!”
 • 2. ForLara111 2010. szeptember 12. 00:08
  „Kicsi Lara...nagyon szeretlek :(”
 • 1. kisscitrom 2010. szeptember 11. 09:11
  „Drága Lara angyalka.
  Anya kis életed során végig vigyázott rád.
  Vigyázz most rá Te, onnan fentről:(”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cikluszáró kampányülés Szentesen

A Petőfi Szálló, majd a Hír TV szolgáltatta a vitatémát a szentesi képviselő-testület pénteki ülésén, ahol arról is döntöttek, hogy kórháznak 10 millióért műszereket vásárol a város. Tovább olvasom