Délmagyar logó

2018. 06. 17. vasárnap - Laura, Alida 17°C | 28°C Még több cikk.

Fidesz-javaslatok a recesszió áthidalására

Szentes - Nagy gáz van – kezdte szentesi sajtótájékoztatóját tegnap Kubatov Gábor, a Fidesz országos pártigazgatója. Szavai szerint nem vagyunk túl a gazdasági válságon, az Uniótól és az IMF-től kapott hitelek csak időlegesen oldották meg a problémákat.
A recesszió áthidalására a Fidesz egy többpontos javaslatot dolgozott ki: a párt szerint a korrupció visszaszorítása, a kis- és középvállalkozások terheinek mérséklése, hitellehetőségeinek bővítése, a bürokrácia csökkentése és a radikális kamatcsökkentés lehet a megoldás. Ezzel szemben Kubatov szerint a kormány másik utat, a hitelfelvételt és a lakosság megsarcolását választotta. Hozzátette, a közalkalmazottaktól és nyugdíjasoktól elvett pénzt ez a kormány nem fogja visszaadni, és jövő év közepére szociális katasztrófahelyzet lesz az országban.

Olvasóink írták

  • 1. Gábor_mester 2008. december 01. 13:34
    „A tisztelt politikai elitünknek nem kellett volna rendszervál/toz/ás néven széthordani és elq-ni mindent, pártállásra tekintet nélkül, egymással versengve... Tisztelet azon keveseknek, akik még teszik a dolgukat, húzzák az igát, ameddig bírják, és nem nyilatkoznak össze-vissza...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkészült az ötcsillagos szentesi hotel látványterve

Szentes - Elkészült az ötcsillagos szentesi Petőfi Szálló látványterve. A patinás épület felújítását a beruházó Pendola Kft. az év elején kezdte. Tovább olvasom