Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Ittas volt a frontálisan ütköző sofőr - fotókkal

Szentes - Az egyik járműbe ketten beszorultak, őket a tűzoltók vágták ki a roncsból Szentesnél. A gyanú szerint ittas állapotban vezetett a balesetet okozó sofőr.
A helyszíni vizsgálat alapján alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt annak a járműnek a sofőrje, amely a 451-es számú főúton Szentes közelében kanyarodás közben nem adott elsőbbséget egy vele szembe közlekedő másik autónak augusztus 16-án. A frontális ütközés után a mentők négy embert vittek kórházba.

A rendőrök a 35 éves szentesi férfit vér- és vizeletvételre előállították. Ellene járművezetés ittas állapotban bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. A a férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették.
Korábban írtuk:

- Véget ért a helyszíni szemle a 451-es számú főúton Szentes határában történt baleset helyszínén. A forgalom már mindkét irányban folyamatos - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

Korábban írtuk:

Portálunk úgy értesült, hogy a Suzukiban egy személy súlyosan, míg egy könyebben sérült. A Cherolet-ben utazó - korábban alkoholt fogyasztó - férfi és 10 év körüli gyermeke könyebben sérült.

Fotók: Vidovics Ferenc
Fotók: Vidovics Ferenc

Korábban írtuk:


A balesetet szenvedett Suzuki Swift és Chevrolet totálkárosra tört. Az előbbi bal oldalán sérült, itt az első felfüggesztés is kitört. Az ütközés erejére jellemző, hogy az A-oszlop csaknem kiegyenesedett, s természetesen mind a vezető, mind az utasoldali légzsák "eldurrant". A Suzuki lecsúszott az útról, gyakorlatilag az árok állította meg - néhány centiméterre egy villanyoszloptól.

A Chevrolet "szebben" tört, itt az utascella gyakorlatilag sértetlen maradt, s még az A-oszlop sem deformálódott. A légzsákok természetesei ebben a kocsiban is működésbe léptek.

Korábban írtuk:

A delmagyar.hu információi szerint feltehetően ittasan vezetett a balesetet okozó sofőr, aki gyermekével utazott. Időközben félpályásra csökkentette az útzárat a rendőrség.

Fotó: Vidovics Ferenc

Korábban írtuk:


Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi haladt Szentes felől Csongrád irányába a 451-es számú főúton. A 34-es kilométernél a tiszai strandra balra kívánt bekanyarodni, de nem adott elsőbbséget egy vele szembe közlekedő másik autónak és frontálisan összeütköztek. Az utóbbi járműben ketten beszorultak, őket a tűzoltók vágták ki a roncsból. A mentők négy embert vittek kórházba.

A baleset helyszínén félpályás útlezárás van. A forgalmat rendőrök irányítják.

Frontális ütközés Szentesnél. Fotó: Katasztrófavédelem (képgaléria)

Olvasóink írták

 • 17. Skywalker911 2013. augusztus 17. 19:21
  „Nem! Nem ezt mondtam, csak egy általános jelenségről beszélek, ami nem csak Magyarországot érinti, hanem többé kevésbé a világ összes országát! Az a helyzet, hogy amik emberek vezetik az autókat, addig balesetek is lesznek, sajnos nekem is volt már részem, nem is egyben, és volt, hogy én voltam a hibás, nem kívánom senkinek!!”
 • 16. tótkomlósi 2013. augusztus 17. 17:47
  „15. Skywalker911 2013.08.17. 13:11

  Gondolom, hogy te a maradék 10%-ot képviseled.”
 • 15. Skywalker911 2013. augusztus 17. 13:11
  „Az emberek 90 %-a nem tud vezetni, ha ittas, ha nem! Komolyan mondom, amit látok az utakon nap mint nap, az nagyon gáz, nem csoda is hogy ennyi baleset van, az emberek nagy része csak kényszerből vezet, nem ura a saját járművének, túlzottan magabiztos, vagy éppen nagyon fél, mindakettő veszélyes!”
 • 14. balihoho 2013. augusztus 17. 06:28
  „Most már nem vétség, hanem bűntett az ittas vezetésnek még az enyhébb formája is, éppen az ilyen esetek miatt. Remélem a rács mögött lesz ideje gondolkodni, habár az ilyeneket nem érdekli a saját érdekén kívül semmi.”
 • 13. csagolyi 2013. augusztus 17. 00:18
  „Hi! Ittasan meg nem kellene az autóba ülni, vezetni..................max újságot olvass, vagy 8 órán keresztül----
  mnindjárt kevesebb ártatlan autós pusztuylna el az utakon......... pancser!!!!!!”
 • 12. makospite 2013. augusztus 17. 00:04
  „Nem vagyok benne biztos, de talán Horvátországban nagyobb, (esetleg kétszeres) a szabálysértő büntetése, ha kiskorú gyermek is utazik vele. Ezen itthon is elgondolkodhatnának a jogalkotók.”
 • 11. tótkomlósi 2013. augusztus 16. 23:22
  „Én nem a jogsiját venném el, hanem adnék neki egy kis életfogytiglanit!

  Csak úgy, hogy elgondolkodhasson azon, amit tett!

  És hátha más is tanulna belőle!

  Van még idióta bőven, aki a törvények felett állónak képzeli magát!”
 • 10. Ebgondolat 2013. augusztus 16. 22:37
  „"Ellene járművezetés ittas állapotban bűntettének megalapozott gyanúja..."

  Javítson ki, aki biztos benne, de tudtommal a "szimpla ittas" járművezetés csak vétség és nem bűntett.”
 • 9. palfisz 2013. augusztus 16. 20:55
  „Az a szerencse, hogy nem volt emberáldozat, miért kell a férfit, vagy a rendőröket ilyen hatalmas tudással kritizálni? Volt ott közülünk valaki, aki látta a sajnálatos balesetet!!!!!!!”
 • 8. X_Y 2013. augusztus 16. 20:53
  „5. vmagdi 2013.08.16. 20:06
  "Most ne a rendőrség legyen már a hibás, mert egy honfitársunk iszik, beül a gyerekkel az autóba és még elsőbbséget se ad. "

  Ha szerinted az normális hogy nagyobb eséllyel kapsz büntetést, ha józanul, érvényes papírokkal fényes nappal forgalommentes száraz úton 11%-kal túlléped a megengedett sebességet, mintha ittasan, jogsi nélkül a sebességhatárt betartva forgalmi nélküli autóval közlekedsz - akkor te elégedett lehetsz a tündérországi sündőrséggel, az "éhes szürke varjak" csapatával.”
 • 7. Kicsinyuszi 2013. augusztus 16. 20:38
  „Ittasan ült volán mögé, ráadásul a 10 éves gyerekével a kocsiban?! Ez aztán a felelősségteljes szülő..”
 • 6. bambulla 2013. augusztus 16. 20:08
  „be volt ....
  faca”
 • 5. vmagdi 2013. augusztus 16. 20:06
  „Most ne a rendőrség legyen már a hibás, mert egy honfitársunk iszik, beül a gyerekkel az autóba és még elsőbbséget se ad. Ez józanul se kóser, de ittasan pláne nem. De most hogy jön ide a rendőrség? A fogmosásra vagy a fenéktörlésre esetleg ne a rendőrség szoktassa rá a polgártársakat?”
 • 4. X_Y 2013. augusztus 16. 18:33
  „2. Hétszűnyűkapanyányimonyók 2013.08.16. 17:46

  "És ezt nem oldja meg a gátér szélén sunyi módon kihelyezett 3 lábú sem!"

  A rend(?)őr(?)ségnek nem célja a baleset megelőzés vagy a közúti közlekedés biztonságának javítása - csak egyszerűen pénzbeszedés. Nem ott mérnek ahol balesetveszélyes hely van (vagy gyalogosok, gyerekek felbukkanásának veszélye van), hanem ott ahol a legjobban el lehet rejteni a mérőautót... Sőt ha több a baleset az meg előny a helyszínelőknek, mert több kiszállási költséget tudnak elszámolni.”
 • 3. StencilAtya 2013. augusztus 16. 17:52
  „köszönjük, javítottuk”
 • 2. Hétszűnyűkapanyányimonyók 2013. augusztus 16. 17:46
  „Rá kéne már szoktatni a népet az elsőbbség megadására! Mert már 10 balesetből 8 ebből ered!
  És ezt nem oldja meg a gátér szélén sunyi módon kihelyezett 3 lábú sem!”
 • 1. StencilAtya 2013. augusztus 16. 17:28
  „ittasan gyerekkel..bravó”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Álhír a felgyújtott fiú esete

A legnagyobb közösségi oldalon, a Facebookon futótűzként terjedt a hír pénteken, amely szerint Pécsett egy családi kiránduláson lévő, 18 éves szentesi fiút megvertek, majd felgyújtották. Tovább olvasom