Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 14°C | 23°C Még több cikk.

Különös haláleset a szentesi belvárosban

Szentes - A rendőrség szerint valószínűleg öngyilkossági szándékkal ugrott ki második emeleti lakásából az a szentesi asszony, akit kedd reggel találtak holtan a Kossuth utcai ház előtt. Az itt élők döbbenten állnak a tragédia előtt, és gyászolják idős szomszédjukat.
A rendőrség szerint valószínűleg öngyilkossági szándékkal ugrott ki második emeleti lakásából az a szentesi asszony, akit kedd reggel találtak holtan a Kossuth utcai ház előtt. Az itt élők döbbenten állnak a tragédia előtt, és gyászolják idős szomszédjukat. Aki a zuhanás után még fölkelt, és elment a közeli padhoz. Ott halt meg.

A járókelők segíthettek volna

– Reggel fél hétkor érkezett a bejelentés a szentesi rendőrségre, az eddigi adatok szerint a 62 éves asszony fél hat körül zuhanhatott ki a második emeleti lakásból – közölte Tyityán László őrnagy. A szentesi kapitányság bűnügyi osztályának vezetője elmondta, hogy a nő feltehetően öngyilkossági szándékkal vetette le magát. Az eddigi információk alapján az asszony nem halt meg azonnal, még eljutott a közeli padhoz, ám belső vérzései következtében nem sokkal később elhunyt. Az arra járók nyilván nem fordítottak kellő figyelmet a nőre. Tyityán László szerint nem lehet kizárni, hogy az idejében érkező segítség megmentette volna az asszony életét.

Az első emeleten lakó Papp Zoltánné azt mondta, hajnalban nem hallott semmi különöset. Szentes főutcája elég zajos, ezért inkább a lakás másik oldalán alszik. Így történhetett, hogy a balesetről csak a rendőröktől szerzett tudomást. Ilonka néni muskátlival teleültetett balkonládáit is lesodorta a szerencsétlenül járt asszony teste. A nyolcvanhét éves Pappné az utóbbi időben nagyon keveset találkozott a felette lakó szomszéddal, mert nagyon fáj a lába, és nehezen jár. De mivel tudta, hogy ő is szorulhat segítségre, hiszen egyedül él, még korábban elkérte tőle hozzátartozói telefonszámát – arra az esetre, ha valami baj történne. Kedden délelőtt meg is adta a számot a rendőröknek, de segíteni sajnos már nem tudott.

Az elhunyt hozzátartozói kegyeleti okokra hivatkozva nem kívántak nyilatkozni. Ám a város főutcáján történt tragédia híre hamar szétfutott a környéken. A Kossuth utca 30. számú házban működik egy ingatlaniroda, közvetlenül a haláleset helyszíne mellett. Az ott dolgozó Szeleczkeiné Nagy Éva azt mondta, csak reggel kilenc után értesült a történtekről. A szomorú eset őt is megdöbbentette, így nyilatkozott Kérdő Imréné is, aki rendszeresen megfordul a házban lakó rokonainál. Úgy hallották, hogy az asszony még élt a zuhanás után. A közeli padhoz valahogyan elvánszorgott, de az arra járók nem vették észre, mi történt – nem hívtak orvost.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borünnepen mulattak a szentesiek

Szentes - Három napon át ismerkedtek a szentesiek a magyar borvidékek nedűivel. Egy villányi… Tovább olvasom