Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Laptopról szólt a szentesi rádió

Szentes - Az adás nonstop, költözni mégis muszáj volt, ezért néhány óráig a Rádió Szentes műsora egy laptopról jutott el az adóra, és így a hallgatókhoz. A fehér ház emeletén még egy hónapig tart, mire teljesen berendezkednek.
A rádió átköltözését a Petőfi Szálló felújítása tette szükségessé, mivel a rekonstrukciós munkák mellett a volt stúdió leromlott állapotú épületét is lebontják, majd újjáépítik. Az önkormányzati tulajdonú rádió új helyszínére több javaslat is szóba jött, végül a fehér ház emeletén rendezkedtek be, ahol 21. századi körülmények között, több stúdióban készülhetnek a műsorok. Adásrendszerük is megújul, így a költözés előtt két héttel ideiglenes technikáról kezdték el sugározni az adást, és még egy rövid ideig ez így marad.

Az átpakolást nehezítette, hogy a műsor folyamatos. A rádió munkatársai törekedtek a zavartalanság megőrzésére. Maradtak ki műsorok, mivel azalatt a pár óra alatt, míg a technikát az új helyen megfelelően beállították, a műsor egy laptopról jutott el közvetlenül az adóra, és így a hallgatókhoz.

Ha a berendezkedés lezajlik, a Rádió Szentes műsorszerkezetében is változtatások lesznek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy hónap múlva tizenegyen lesznek a szentesi Benkőék

Szentes - A szentesi Benkő házaspár jelenleg hét gyermeket nevel az egy plusz kettes panellakásban. A legidősebb tizennyolc, a legfiatalabb kétéves. Tovább olvasom