Délmagyar logó

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 21°C | 31°C Még több cikk.

Önt is várjuk a Délmagyarország szerkesztőségi fogadóóráján Szentesen!

Önt is várjuk a Délmagyarország szerkesztőségi fogadóóráján Szentesen!
A Délmagyarország Kiadó szentesi ügyfélszolgálatán március 21-én, szerdán főszerkesztőnk és lapigazgatónk, Bonifert Gábor szentesi újságíró munkatársunkkal, Králik Emesével várja meglévő és leendő előfizetőinket egyaránt. Meghallgatjuk javaslatait, véleményét, észrevételét kiadónkkal, termékeinkkel kapcsolatosan.
A szerkesztőségi fogadóóra március 21-én, szerdán 14–17 óráig lesz a szentesi ügyfélszolgálati irodánkon, a Nagy Ferenc utca 3. szám alatt. Kirendeltségünk számos szolgáltatással várja leendő és jelenlegi ügyfeleit.

Adjon-vegyen, keressen-kínáljon velünk! Szentesi irodánkban feladhatja hirdetéseit a Délmagyarország napilapba, a szentes–csongrádi, szegedi, makói, vásárhelyi Infóba, a Déli Apróba.

Előfizethet napilapunkra, jegyet vásárolhat az ország szinte bármely neves rendezvényére, a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira. Munkatársunk, Langó Anita a gyászközlemények, megemlékezések, köszönetnyilvánítások megfogalmazásában is ügyfeleink rendelkezésére áll. Králik Emese szentesi újságírónk munkáját ön is segítheti véleményével, témajavaslataival, ötleteivel!

Szerezzen meglepetést szeretteinek közelgő születés- és névnapjuk alkalmából egy kedves gratulációval, amelyet irodánkon adhat fel. Vegyen részt aktuális Telekosár játékunkban, küldje vissza vagy hozza magával az ahhoz kapcsolódó szelvényét!

A szentesi ügyfélszolgálat:
hétfőn és kedden 8.00– 12.00-ig, valamint 12.30–16 óráig, szerdán és csütörtökön 8.00–12.00-ig, valamint 12.30– 14 óráig, pénteken pedig 8.00–12.00 óráig várja az olvasókat személyesen, de telefonon is elérhető az ügyfélszolgálat a 63/401-024-es számon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeviép-ügy: Szentesen 14 vállalkozó nyújtott be kárigényt

Szeviép-ügy: Szentesen 14 vállalkozó nyújtott be kárigényt
Szeged és Hódmezővásárhely után Szentesen is sajtóeseményen jelentették be szombaton: kártalanítják a Szeviép-károsultakat. Tovább olvasom