Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Rutinos bárénekes az X-faktorban

Szentes - A külvilágtól elzárva készül az X-faktor következő fordulójára a másik 12 továbbjutóval Baranyi Katalin. A bárénekesként dolgozó Kati a televízión keresztül is szeretné megmutatni tudását és nagyobb ismeretségre vágyik. Az első forduló után a legjobb 150 versenyző között folytathatja a tehetségkutatót.
Az X-Faktor zenei tehetségkutató harmadik szériájának első válogatóját csaknem két millióan követték figyelemmel. A műsorban feltűnt egy szentesi lány. Baranyi Katalin 18 éves kora énekel, dolgozott zenekarral és önállóan is külföldön, tengeri hajókon és hazai szórakozóhelyeken. A tehetségkutató válogatójára a kíváncsiság is vitte. - Szeretném kipróbálni, hogyan tudom megállni a helyem egy ilyen műsorban – nyilatkozta a műsor után. Sokat dolgoztam külföldön és jó lenne, ha minél többen megismernének itthon. Nem titkolt vágyam persze, hogy a műsor előremozdítsa énekesi karrieremet.

A bárénekesként dolgozó Kati nagyobb ismeretségre vágyik.
A bárénekesként dolgozó Kati nagyobb ismeretségre vágyik.

A dalválasztással kapcsolatban elmondta, jelentkezéskor egy dal listát kért a televízió, amiből kiválasztott ötöt. - Ezen a válogatón Amy Winehouse – Rehab című dalát kellett elénekelnem. A zsűri meglepődött, ugyanis vendéglátós énekesnőként más produkcióra számított tőlem, azonban mindenki igennel szavazott.

A műsor után a továbbjutókat egy szállodában helyezték el és megkezdődött felkészítésük a következő fordulóra. - Tánc- és énektanár foglalkozik velünk. Reggeli után a Thália Színházban folynak a gyakorlások és készülünk a közös produkcióra is. Az énektanár elégedett a hangommal, apróságokban szükséges javítanom. A tánc már nehezebben megy. Annak ellenére, hogy évekig versenyszerűen táncoltam iskolás koromban, távol áll tőlem a hip-hop és a modern tánc stílusa.

Kati elmondta még, hogy a szállóban nem fogadhatnak vendéget, de jó a közösség. Esténként közösen zenélnek, szórakoztatják egymást. Valószínűleg ez is része a csapatépítésnek, hogy igazi közösséget kovácsoljanak az énekesekből a produkció érdekében. A műsor felvételére semmilyen hang- és képrögzítőt, még telefont sem vihetnek.
Baranyi Katalin produkcióját közel 35 ezren tekintették meg a műsor honlapján és a legnagyobb videómegosztó oldalon, ahol vélemények is olvashatók. A kommentek többsége pozitívan viszonyul Kati előadásához. Magával szemben támasztott elvárása, hogy minél tovább jusson a versenyen, azonban nem akar mindenáron a legjobb 12 közé kerülni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kanadai romáktól tartanak a mágocsiak

A Kanadából visszatoloncolt cigánycsaládok közül Nagymágocsra is kerül néhány – legalábbis ezt beszélik a faluban. Tovább olvasom