Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

Az Irie Maffia dala az idei Sziget ˇhimnuszaˇ

A tizedik születésnapját idén ünneplő Irie Maffia dala a zenekar készülő új lemezén is szerepelni fog.
Az Irie Maffia Easy As One Two Three című száma lesz az idei Sziget fesztivál "himnusza".

A tizedik születésnapját idén ünneplő Irie Maffia dala a zenekar készülő új lemezén is szerepelni fog.

"A Sziget korábbi himnuszai is a rendezvény alapértékeivel csengtek egybe, az új szám is mind hangulatában, mind szövegében illeszkedik ebbe a sorba, visszaadja a fesztivál egyedi életérzését, a felhőtlen, szabad együttlét örömét" - idézte a Gerendai Károlyt, a Sziget alapítóját a szervezők által pénteken az MTI-hez eljuttatott közlemény.Sena, az Irie Maffia énekese szerint az Easy As One Two Three arról szól, hogy "bármilyen az életérzés, jó vagy rossz, azzal, ha kimondod, szabadjára engeded, ezzel te is felszabadulsz". A szám, amelynek zenéjét Élő Márton és Horváth Gáspár, szövegét Dagadu Sena és Kéri András szerezte, már meghallgatható a címen.

Immár évek óta a hazai zenei élvonal egy-egy kedvenc csapata adja a Sziget Fesztiválköztársaság himnuszát. 2013-ban a Punnany Massif Szabadon című dalát választották, tavaly az Ivan and the Parazol Together című szerzeményét.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bochkor Gábor: Műhiba végzett a nagyimmal

A Bochkorék reggeli műsorába betelefonáló boncsegéd szerint a hibázó orvosok gyakran a kórboncnoktól várják a halál okának kozmetikázását. Tovább olvasom