Délmagyar logó

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -4°C | 4°C Még több cikk.

Dér Heni megtréfálta rendetlen lakótársát

Tolvai Reni nehezen bírja az egyedüllétet, Dér Heni pedig a tréfától sem riad vissza, ha meg kell leckéztetnie rendetlen lakótársát. A két énekesnő a Ne bízz a ribiben! című vígjátéksorozat premierje kapcsán mesélt az együttélés örömeiről és nehézségeiről.
Tolvai Reni és Dér Heni is a saját bőrén tapasztalta, milyen érzés lakótársakkal élni egy fedél alatt. Otthonról elköltözve, Reni rögtön egy tizenhat fős lakóközösségben találta magát, míg Heninek meg kellett tréfálnia a barátnőjét, hogy ráébressze, mennyire rendetlen. A két neves énekesnő ma már csak a párjaikkal osztozkodnak a lakáson, idegenekkel, barátokkal nem. Így aztán az olyan lakótársi rémálmok, mint amelyeket a Comedy Central új sorozata, a Ne bízz a ribiben! tartogat, valószínűleg elkerülik őket.

A magyar humorcsatorna legújabb premierje egy pokoli összeköltözés minden poénforrását kiaknázza. A Ne bízz a ribiben! című szitkomban a főbérlő mindent elkövet, hogy a hozzá beköltöző ifjú hölgyet a lehető legrövidebb idő alatt kikészítse. Ezzel szemben Renit senki sem akarta kiutálni, sőt!

Tolvai Reni
Tolvai Reni

- Odahaza a szüleimmel éltem, a saját szobámban, de aztán bekerültem a Megasztár lakásba és hirtelen egy lakóközösségben találtam magam. Életem legszebb időszaka volt az a három hónap, egész nap szólt a zene, és amiben csak tudtuk, segítettük a másikat – mesélte Reni.

- Az egyetlen nehézséget az jelentette, hogy a sajtónak is bejárása volt a lakásba. Előfordult, hogy egy forgatóstáb ébresztett fel reggel és mire kinyitottam a szemem, egy kamera nézett szembe velem. Fel is kerültek a képek a netre, ahogyan az ágyban próbálok magamhoz térni. Ha a lányokkal át akartunk öltözni, kulcsra zártuk az ajtót – elevenítette fel Reni.

Az énekesnő a győzelme után egy évre ugyanabban a házban maradt – ezúttal azonban egyedül.

- Rájöttem, hogy nem szeretek egyedül élni, igénylem a társaságot. András már akkor is sok időt töltött velem – mondta Tolvai Reni. A fiatalok azóta össze is költöztek, boldogságukat az sem árnyékolja be, hogy Reni szerint a férfiakba kódolva van a rendetlenség. Egy darabig tűri a széthagyott cuccokat, aztán rászól Andrásra.

A VIVA Comet egyik hölgyjelöltje, Dér Heni sem férne be a sorozatba, kevés konfliktusa volt eddig a lakótársakkal.

Dér Heni
Dér Heni

- Egy időben a négy barátnőmmel laktam együtt, akkoriban csak buliból állt az életem. Még az egyetemi időszak alatt béreltünk egy 120 négyzetméteres lakást. Minden házimunkát beosztottunk, készítettünk takarítási rendet is. Talán csak annyi súrlódás volt, hogy az egyik lány nagyon trehány volt, de ezt is megoldottuk azzal, hogy megtréfáltuk és eltorlaszoltuk a szobáját a szanaszét hagyott cuccaival – emlékezett vissza Dér Heni.

A Ne bízz a ribiben! sorozat nézői jóval keményebb összetűzéseknek is szemtanúi lehetnek szerdánként 21 órától a Comedy Centralon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Justin Timberlake elkészítette a világ legcukibb klipjét

A világhírű énekes egyszer már nyilvánosságra hozott egy klipet Not a bad thing című dalához, most… Tovább olvasom