Délmagyar logó

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -4°C | 3°C Még több cikk.

Gyerünk a moziba be: 39. heti filmpremierek

Csütörtökön 5 új filmet kezdenek játszani a hazai mozik. Köztük a Delfines kaland folytatását, Denzel Washington új filmjét, de Maja, a méhecske is "berepül" a nézőtérre. Jó szórakozást!
Helena Bonham Carter, Morgan Freeman, Ashley Judd, Kris Kristofferson, Denzel Washington, Bill Pullman - néhány húzónév a szeptember 25-én a magyar mozikba kerülő 5 film stáblistájából. A műfaj is színes: akció, kaland, mese. Szóval ezen a héten is érdemes lesz ellátogatni a hozzánk legközelebbi filmszínházba. Gyerünk a moziba be!

A VÁLASZTÉK:

T.S. Spivet különös utazása (The Young and Prodigious T.S. Spivet) /3D/ - Magyarul beszélő

Az ifjú T.S. Spivet egy montanai tanyán él szüleivel, a tőle teljesen különböző vadóc ikertestvérével és nővérével, aki arról álmodozik, hogy egyszer ő lesz Miss Amerika. T.S. Spivet rajong a térképészetért és a tudományos felfedezésekért. Az őt körbevevő világot igyekszik a lehető legtudományosabban leírni, megérteni, és az így szerzett tapasztalatokat saját találmányai elkészítéséhez felhasználni.

Egy napon váratlan telefonhívást kap a Smithsonian Múzeumból, azzal a hírrel, hogy a rangos Baird-díjat neki ítélték egy különleges találmányáért, valamint a díj személyes átvétele mellett felkérik egy ünnepi beszéd megtartására is. T.S. felkerekedik és anélkül indul útnak, hogy a környezetében bárkinek is elmondaná milyen különös utazásra készül.

T.S. Spivet különös utazása (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Jean-Pierre Jeunet

Szereplők: Kyle Catlett, Helena Bonham Carter, Robert Maillet, Judy Davis

Szabadesés

A Szabadesés hét lakás történetét meséli el. Egymás alatti hét emeleten elhelyezkedő lakások nem hétköznapi történeteit. A bennünk fellelhető szorongások vizuális megjelenései ezek a történetek. Akár meg is történhetnének, talán meg is történnek - csak nem szeretünk róla beszélni. A film keretét adó zuhanás csupán ebbe a hét lakásba enged betekintést, de vannak még lakások - akár ebben a házban, akár más házakban, más városokban, más országokban is. És mindegyikben van egy-egy újabb történet. Furcsa történetek ezek, különös emberekről.

Szabadesés (Előzetes)

Rendező: Pálfi György

Szereplők: Molnár Piroska, Tenki Réka, Trill Zsolt, Nagy Zsolt, Bordán Irén

Delfines kaland 2. (Dolphin Tale 2.) /3D/ - Magyarul beszélő

2011-ben egy delfin története megrázta a világot. A Clearwater Akvárium munkatársai befogadtak egy súlyosan sérült állatot, és egy kisfiú határozott közbenjárására művégtagot terveztek neki - ám ami ennél sokkal több: visszaadták az életkedvét. A habókos szakemberekből és lelkes amatőrökből álló csapat körül azonban azóta sem állt meg az élet - új történetük ismét hihetetlen, de igaz eseményeket beszél el: a főhős ezúttal is a különleges sorsú delfin, Winter, ám kerül mellé egy elárvult újszülött, és fontos szerepet kap egy sikeresen rehabilitált, az óceánba visszaszoktatott delfin, Mandy is.

Delfines kaland 2. (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Charles Martin Smith

Szereplők: Morgan Freeman, Ashley Judd, Harry Connick Jr., Kris Kristofferson

A Védelmező (The Equalizer) - Magyarul beszélő

Robert McCallról, a nyugodt életet élő bostoni állampolgárról senki sem gondolná, hogy egy visszavonult volt kommandós. De a saját halálát megjátszó ügynök újraéled önálló száműzetéséből, hogy megmentsen egy fiatal lányt az erőszakos orosz gengszterektől. De a bosszúhadjárat nem csak a bosszúról szól, hanem folyamatosan felfedi, hogy a törvény néha nem elég és át kell lépni a határokat. Ha valaki bajba kerül és nincs hová fordulnia, McCallra biztosan számíthat, ő a tehetetlenek védelmezője.

A Védelmező (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Antoine Fuqua

Szereplők: Denzel Washington, Chloe Grace Moretz, Bill Pullman

Maja, a méhecske - A mozifilm (Maya the Bee Movie / Die Biene Maja - Der Film) /3D/ - Magyarul beszélő

Maja épp hogy kikelt lárvájából, de máris olyan szeleburdi, mint hat másik. Képtelen követni a kaptár szabályait, főleg azt, amely szerint a közeli réten fészkelő darazsak örök ellenségeknek számítanak. Amikor eltűnik a méhpempő, mindenki a darazsakra gyanakszik - ráadásul Maját azzal vádolják, hogy bűnrészességet vállalt a gyalázatban. Legjobb barátját, Willyt leszámítva senki nem hiszi el Majának, hogy ő valójában áldozata az esetnek.

Maja, a méhecske - A mozifilm (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Simon Pickard, Alexs Stadermann

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árverést tartanak Diana hercegnő estélyi ruháiból

A néhai Diana hercegnő (1961-1997) értékes ruhakölteményeit árverezik el december elején… Tovább olvasom