Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Hulk Hogan pert nyert a Gawker ellen, 115 millió dollárt kap

Terry Bollea, ismertebb nevén Hulk Hogan megnyerte a Gawker ellen indított perét.
Terry Bollea, ismertebb nevén Hulk Hogan megnyerte a Gawker ellen indított perét, amit azért indított, mert Nick Denton szabadszájú portálja 2012-ben lehozta Hulk Hogan és egy haverja feleségének közös szexvideóját - írja az ABC News.

A bíróság arra kötelezte a Gawkert, hogy fizessen 115 millió dollárt az egykori trikószaggató pankrátornak, mivel a videó nyilvánosságra hozatalával megsértették a magánszféráját.

Azt azonban nem vizsgálta a bíróság, hogy a szexvideót ki szivárogtatta ki eredetileg a sajtónak. A Gawker ügyvédje azzal védekezett, hogy a videó valójában nem is szexvideó, mivel aktust csak 9 másodpercig tartalmaz. Hozzátette: a szexvideó legelőször a TMZ-n és a The Dirtyn volt látható, Hogan pedig még Howard Stern show-jában is kérkedett vele, így nem tekinthető a magánszférája részének, sokkal inkább önreklámnak.

Nem ez volt azonban az egyetlen olyan dolog, ami tavaly komoly fejfájást okozott Hulk Hogannek. Azt mi is megírtuk tavaly nyáron, hogy a World Wresting Entertainment minden kapcsolatot megszakít a pankrátorlegenda Hulk Hogannel, miután kiderült, hogy rasszista megjegyzéseket tett egy magánbeszélgetés során.

 pankrátorszövetség ezután visszavonta a webshopjából a Hulk Hogan arcával reklámozott termékeket is. A pankrátor ügyvédei szerint azonban a szexvideó és a beszélgetés kiszivárogtatásával a Gawker csak el akarta terelni a figyelmet a mélyrepüléséről vagyis az elhíresült publikált, majd visszavont cikkről, amiben egy vezető pénzügyi igazgató nemi életét teregették ki.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ferenc pápa regisztrált az Instagramra - Fotó

Ferenc pápa regisztrált az Instagramra - Fotó
Ferenc pápa korábban is kiemelte az internet közösségépítő szerepét, így nem csoda, ha az egyházfő… Tovább olvasom