Délmagyar logó

2018. 11. 12. hétfő - Jónás, Renátó 7°C | 19°C Még több cikk.

Kabaré: 14 éves tini adta ki magát zsarunak - többeket át is vert - videó

Napról napra fiatalabbnak tűnnek - gondolhatták a tinit látva, aki jó darabig sikeresen hitette el, hogy ő bizony rendőr.
Mindene megvolt a tininek ahhoz, hogy az avatatlanabb szemlélőkkel elhitesse: a hatóságokhoz tartozik. Egyenruha, golyóálló mellény, pisztolytáska fegyverrel, kocsi szirénával. Bár a szemtanúk szerint az egyenruhája kicsit nagy volt rá: nem csoda, hiszen a fiú mindössze 14 éves! - írja a BorsOnline.


Az ifjú álrendőrt végül kedden tartóztatták le a kaliforniai Victorville-ben. Eddigre több közúti ellenőrzést hajtott végre - volt, akit szóbeli figyelmeztetéssel engedett csupán el - és pár alkalommal véletlenszerűen otthonokba is becsöngetett, mondván, hogy családi perpatvarról érkezett bejelentés - írja a Daily Mail.
 
kép: DailyMail
kép: DailyMail

A tini ténykedésére pont egy ilyen otthonlátogatás során figyeltek fel. A fiú - akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra - egyébként nagyapja fehér Ford Explorerét turbózta fel rendőrségi villogónak tűnő fényekkel, otthonában pedig komoly mennyiségű kamu rendőrségi felszerelést tartott - többek közt álpisztolyt, adóvevőket, hatósági felvarrókat. Egy alkalommal térfigyelő kamera is rögzítette, amint megállít egy autóst.
 
kép: BorsOnline
kép: BorsOnline

A tini egyébként nem először került bajba: álrendőri ténykedése alatt is épp feltételesen volt szabadlábon.

Borsonline.hu


 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Star Wars VIII. : Íme egy újabb kivágott jelenet

Star Wars VIII. : Íme egy újabb kivágott jelenet
Közeleg a március 13-as DVD megjelenése a Star Wars VIII.-nak, emiatt kerülnek elő lassan a kivágott… Tovább olvasom