Délmagyar logó

2018. 09. 20. csütörtök - Friderika 17°C | 28°C Még több cikk.

Könnyfakasztó beszédet tartott Las Vegas-i koncertje előtt Celine Dion

Celine Dion a koncert kezdete előtt felment a színpadra, hogy egy érzelemdús beszéddel emlékezzen meg a Las Vegas-i tömegmészárlás áldozatairól.
Celine Dion kedden a Las Vegas-i Caesars Palace-ban adott koncertet. A műsor kezdete előtt felment a színpadra, hogy egy érzelemdús beszéddel emlékezzen meg a Las Vegas-i tömegmészárlás áldozatairól, és kifejezze az érintett családok felé támogatását.
 

Soha nem kezdtem még így koncertet, hogy a függöny előtt állok és csak beszélek. De a mai este más, mint a többi

- kezdte Dion a beszédet.
 

A vasárnap esti szörnyen tragikus esemény után mindannyian hasonló kérdést tettünk fel: ti azt, hogy "Elmenjünk Celine koncertjére két nappal a tragédia után? Én azt, hogy "Bírni fogom így a koncertet? Megcsináljam egyáltalán, két nappal a tragédia után?" Nehéz kérdések ezek, de szeretném, ha tudnátok, jó döntést hoztatok, hogy itt vagytok ma este. Azért is vállaltam el ilyen hamar, hogy kifejezzem együttérzésemet és támogatásomat az érintettek felé

- mondta az énekesnő.
 

Vasárnap túl sok gyönyörű, ártatlan lelket vesztettünk el, és sokan még mindig szenvednek. De ma este az érintett családok tudomására hozzuk, hogy támogatjuk őket és segítünk ezekben a nehéz időkben. Rengeteg szeretetre, tonnányi érzelmi támogatásra, és pénzügyi támogatásra is szükségük lesz.

- folytatta Dion.

Az énekesnő ezután következő bejelentését hatalmas ovációval fogadta a közönség:
 

Szeretném, ha tudnátok, hogy a mai koncert bevételét az áldozatok családjainak adományozom a ti nevetekben.


A teljes beszédet közzétették az énekesnő YouTube-csatornáján:

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabó Magda 100: a Google is megemlékezik a magyar szerzőről

Szabó Magda 100: a Google is megemlékezik a magyar szerzőről
Száz éve, 1917. október 5-én született Debrecenben Szabó Magda Kossuth-díjas író, műfordító, költő, a magyar irodalom kiemelkedő képviselője, az egyik legtöbbet fordított magyar szerző. Tovább olvasom