Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

STORY4: Minőségi szórakoztatás, elegancia

Különleges helyszínen mutatta be a STORY4 az elmúlt évek legsikeresebb brit televíziós alkotását, amelynek debütáló részét a sajtó képviselői még a magyarországi premier előtt megtekinthették.
Egy vérbeli angol sorozatot pedig hol máshol mutathattunk volna be, mint brit felségterületen, a Brit Nagykövetségen.

Rendezvényünket Őexc. Jonathan Knott, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete, és a sorozatot szinkronizáló színészek is megtisztelték jelenlétükkel.

A sajtótájékoztatón a STORY4 2013-as terveiről, újdonságairól is beszámoltunk.

Fotó: Story4
Fotó: Story4

"Ahogy mindenkinek, úgy nekünk is megvan a magunk a története. Bulvárcsatornából formálódtunk az igényes, máshol nem látható szórakoztatás otthonává, és a magunk példáján sikerült bemutatnunk, hogy a minőség nem feltétlenül ellentéte a népszerűségnek. Hiszen a STORY4 ma az ország 4. legnépszerűbb kábelcsatornája" - fogalmazott Borsány-Gyenes András, a STORY4 vezérigazgató-helyettese.

A telenovellák eltűntek. Van helyette Downton Abbey, Poirot, Miss Marple, Murdoch, Foyle háborúja, és hamarosan érkezik Gordon Ramsay a pokol konyhájával.

Mi mutathattuk be a Videoton kitűnő szereplését az Európa Ligában, és tavasszal a Stuttgart, az Inter, a Chelsea vagy éppen a Liverpool fut majd ki a STORY4 gyepszőnyegére. Nálunk látható a Napi sztori, és az Átvágó Vágó Istvánnal – és még sok-sok minden, amiért érdemes nap, mint nap a STORY4-et választani.

Ahogy mindenkinek, nekünk is megvan a magunk sztorija, és azt szeretnénk, hogy a mi sztorink az Önöké is legyen!

A Downton Abbey az elmúlt évek során a minőség, az elegancia és az elegáns, finom szórakoztatás szinonimája lett. Bárhol mutatták be a sorozatot, mindenhol sikert aratott.

Nagy-Britanniában 2010 szeptemberében debütált a legnagyobb kereskedelmi csatornán, az ITV-n, és már az első részt több, mint 10 millióan tekintették meg. Csak viszonyításképp: az ugyancsak az ITV-n futó X-Faktornak is ennyi nézője szokott lenni...
De Amerikát is meghódította a Downton Abbey, hiszen a PBS a brit sorozatnak köszönhetően megnégyszerezte nézettségét.

A világban ma száznál is több országban vetítik a Downton Abbeyt, és mostantól már mi sem lógunk ki a sorból, hiszen büszkén mondhatjuk el: a Downton Abbey Magyarországra is megérkezett.
A Downton Abbey elhozza nekünk azt az eleganciát, minőségi szórakoztatást, amit a STORY4 a zászlajára tűzött.

Premier: Február 10. vasárnap, 20 óra. (minden vasárnap)

A STORY4 TOVÁBBI KÍNÁLATÁBÓL

Két vadonatúj sorozat, melyben a csábító Miss Fisher garantáltan felborzolja a kedélyeket, ujjai köré csavarja a férfiakat. És Mr. Foyle, aki hihetetlen megérzéseivel csapdába csalja a bűnözőket.
Miss Fisher premier: Február 2. szombat, 17 óra. (minden szombaton) Foyle háborúja premier: Február 4. hétfő, 19 óra. (minden hétköznap)

Február 14-tőla futball gigászai a Story4-en folytatják hősies menetelésüket az Európa Ligában, a 32-be jutástól egészen a döntőig…

Egy forgalmas reptér, kismillió probléma. Elveszett bőröndök, törölt járatok és bosszús utasok. A fáradhatatlan személyzet elszántan néz szembe a több millió hálátlan utassal.
Airline - ahol a felszállási engedélyt az ÉLET diktálja.
Premier: Február 16. szombat, 14.30 óra. (minden szombaton és vasárnap)

Modortalan, mocskos szájú, kifejezetten bunkó, nyers, de mindenkit lefőz! A többszörös Michelin csillagos chef-zseni, Gordon Ramsay csapatai mérik össze főzőtudományukat. Kihívások, szigorú követelmények…A Pokol konyhájában és a Story4-en is felcsapnak a lángok!
Premier: Március 4. hétfő, 17 óra. (minden hétköznap)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tettlegesség miatt őrizetbe vették Jason London színészt

Tettlegesség és rendbontás gyanújával őrizetbe vette az arizonai rendőrség Jason London… Tovább olvasom