Délmagyar logó

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 20°C | 29°C Még több cikk.

Újra két fős a Sláger Reggel csapata - Dudás Ádám hangját nem hallani hetek óta

Az egykori híradós úgy érezte más lehetőségekre vágyik és felmondott.
Miután eljött a Tényektől, egy ideig pihent, majd rádiózni kezdett, Abaházi Csabával és Vágó Pirossal vezette a Sláger Reggelt. Hetek óta viszont nem Dudás Ádám olvassa a híreket.

"Azért nem hallhatnak, mert szeptember elején felmondtam" – mondta el Ádám a Borsnak.

A felmondási időm most járt le. Óriási lehetőség volt az egyik legnagyobb kereskedelmi rádió reggeli műsorában dolgozni. Csak kellemes emlékeim vannak, olyat csinálhattam, amit előtte soha. Sok érdekes vendég érkezett, többek közt Jakupcsek Gabi, Ónodi Eszter, Ábel Anita, Gianni Annoni. Jólesett, hogy a szülinapomon Csaba és Piros rengeteg sütivel lepett meg, pedig csak egy hónapja ismertek.


A lappnak azt is elmondta, miért vált annak ellenére, ha ennyire jól érezte magát.
 
bors
Dudás (balról a második) megszerette a rádiós csapatot, Vágó Pirost és Abaházi Csabát, ezért döntött nehezen a távozásról (Jakupcsek Gabi vendég volt a reggeli műsorban)
Kép forrása: Bors

A nyári szabadságom alatt sokat töprengtem: tényleg ez a jövőm? Úgy éreztem, más típusú lehetőségekre vágyom. Hiányzott belőlem az a szenvedély, amely a tizenkilenc évnyi híradózás alatt megvolt. Talán hiányzott a képi kifejezési forma.


Ádám kikérte a legjobb barátai véleményét, csak akkor döntött, amikor mindenki egybehangzóan azt mondta: tovább kell lépnie.

Utána még három hétig győzködtem magam, mert borzasztóan megszerettem a csapatot. De a zenei kereskedelmi rádiózást befejeztem. Sok tervem van, továbbra is érdekel a média, és új szereplő az életemben a kommunikációs tanácsadás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dagad Weinstein botránya: Angeline Jolie és Gwyneth Paltrow is erőszakkal vádolja a filmmogult

Dagad Weinstein botránya: Angeline Jolie és Gwyneth Paltrow is erőszakkal vádolja a filmmogult
A korábbi híradások arról számoltak be, hogy a befolyásos producer évtizedeken át szexuálisan zaklatott fiatal színésznőket. Tovább olvasom