Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

14 külföldi egyetemről jöttek a GTK-ra

Hatodjára rendezett nemzetközi hetet a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara. .
A GTK nemzetközi hetére idén 14 külföldi egyetemről 22 oktató és vendég érkezett Szegedre. A rendezvényen külföldi vendégoktatók tartottak órákat szegedi mesterszakos hallgatóknak és külföldi Erasmus diákoknak.

Dr. Pusztai-Varga Ildikó a GTK nemzetközi kapcsolatokért felelős programmenedzsere elmondta, fontosnak tartják az esemény keretein belül a nemzetközi kapcsolatok kiépítését, amely biztos alapja lehet a program jövőbeli folytatásának és a közös kutatási projektek meg-szervezésének.

Az délelőtti oktatáson túl a vendégek a délutánokat a kar oktatóival és kutatóival közösen tartott Workshop megbeszéléseken töltötték, ezzel is elősegítve a gazdaságtudományi kar nemzetközivé tételét. A rendezvény résztvevői a munkán túl a szabadidőt is közösen töltötték a hét folyamán, megismerhették Szegedet és közvetlenebb kapcsolatot alakíthattak ki egymással.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elismerések a biológusoknak

Tizenegyedik alkalommal tartotta biológus-seregszemléjét csütörtökön az SZTE Tehetségpont keretében működő Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány a Szegedi Biológiai Kutatóközpontban. Tovább olvasom