Délmagyar logó

2018. 08. 20. hétfő - István 19°C | 32°C Még több cikk.

Elkóborolt foxit és tárolóból eltűnt biciklit keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!

Lezárt biciklit loptak el a kerékpártárolóból
Vasárnap délután egy lépcsőház kerékpártárolójából a lezárt első kereket hátrahagyva ellopták a fotón látható szürke kerékpárt. A tulajdonos kéri, aki bárhol (de főleg belváros, felső Tisza-part, Felsőváros környéken) látott valakit egy első kerék nélküli bicajt cipelni, vagy tud bármi egyebet, ami segíthet megtalálni, jelezze neki vagy a rendőrségnek.
Fotó: Facebook


Elkóborolt foxi
A 30/307-7741-es számról hívott szegedi olvasónk, aki elmesélte, hogy talált egy fajtatiszta foxi kiskutyát, amit elvitt az állatorvoshoz. Itt leolvasták a kiskutyában lévő a csipről a gazdi adatait. Felhívta a tulajdonost, aki nagyon megörült, hogy előkerült az elkóborolt eb. A megtaláló olvasónk elindult a kiskutyával a gazdihoz, azonban a Csillag téren a kiskutya kibújt a nyakörvből és elrohant. Telefonálónk azt kéri, hogy aki esetleg látja a kiskutyát, az rögtön hívja a gazdáját a 62/323-363-as telefonszámon.

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.
Munkatársunktól

Segítse kollégánk munkáját: írja meg hasonló tapasztalatait!

Önnel is megtörtént? Hasonlót tapasztalt? Esetleg kiegészítése, kommentárja lenne a cikkhez? Írja meg!

Üzenet a szerzőnek

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elveszett telefonok, megtalált slusszkulcs a Talált Tárgyak Osztályán!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom