Tudósító

2019.05.14. 14:33

Feldobják az utcát, mégis rendszeresen rongálják a kapudíszeket

Az alsóvárosi kapu nem egyszer szerepelt már oldalunkon: készült ötletes kapudísz gumicsizmából, ecsetből, strandpapucsokból is. Készítőjük megelégelte, hogy folyton megrongálják a dekorációt.

"Kapum bejáratát Alsóvároson az évszakoknak megfelelően díszítem évek óta. Ezekről a kapudíszekről Önök is beszámoltak több alkalommal, azonban arról nem tudnak, hogy ezeket a dekorációkat rendszeresen megrongálja valaki,vagy valakik. Szeretném, ha erről olvasóik is tájékozódhatnának, mert cikkeik után több követőm is lett, az ő munkájukat is szeretném ezzel az felhívással védeni" - írta portálunknak e-mailben Péterné Brányi Ildikó. A mellékelt fotón látható, mi maradt a legutolsó kapudíszből.

Nem, sok maradt a tavaszi dekorációból. Sajnos rendszeres a rongálás - jelezte olvasónk. Fotó: Olvasó-tudósító/Péterné Brányi Ildikó

Az alsóvárosi kaput díszítő kreatív díszekről szinte minden évszakban közöltünk már fotót, az alkotásokat megnézhetik galériánk mellett itt, valamint ezen és ezen a linken. Készült már kapudísz esernyőből, strandpapucsból és kalapból, a karácsonyi koszorút ecsetek dobták fel.

 Rendszeresen rongálják a kapudíszeket - GALÉRIA

Elképzelni nem tudjuk, kinek lehetnek útjában ezek a dekorációk, és miért: talán az zavarja az illetőt, hogy mosolyt csalnak mások arcára? Nagy erő nem kell hozzá, hogy letépjék, tehát a kocsmában nem lehet dicsekedni vele. Ha meg maga a dísz kell a saját ajtóra: elég körülnézni otthon a szekrényben alapanyagért, aztán gondolkodni egy kicsit. Így születnek a legötletesebb alkotások.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!