Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Íme a legcukibb ajtódísz - ki mondta, hogy nincs köze az ecsetnek a karácsonyhoz?

Ajtódíszt szinte mindenből lehet készíteni, bizonyítja ez a fotó is. Alsóvároson találtuk - dicséret a kreativitásért.
Egyre elterjedtebb szokás, hogy karácsonyi díszt, fenyőágat, koszorút akasztanak ki a bejárati ajtókra, kapukra. Elcsíptük az idei eddigi legkreatívabbat.
Fotó: Farkas Judit
Fotó: Farkas Judit


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hát mit tegyünk, nem volt máshol hely

Hát mit tegyünk, nem volt máshol hely
Napi okosparkolás rovatunk jelentkezik: ezt például mivel lehet indokolni? Ötleteket kérünk. Nagyon… Tovább olvasom