Tudósító

2019.05.08. 12:50

Nincs pad a buszmegállóban? Megoldjuk!

A buszmegállókkal kapcsolatos panaszoknál élen jár a kérés: legyen mire leülni. A Petőfi sugárúton megoldotta az utca népe, de óvatosan a használattal! - írtuk: a környezetgazdálkodás azóta végleges megoldást talált.

A padkérdés a megállóban véglegesen megoldódott. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. arról tájékoztatta portálunkat, hogy "A közterület fenntartási divíziónk helyszíni felmérését követően társaságunk a mai napon (05.14-én) a Petőfi Sándor sgt. 51. sz. előtti buszmegállóba 1 db padot kihelyezett, biztosítva ezáltal a fáradékonyabbak részére az ülőalkalmatosságot."


Korábban írtuk:

Padot a megállóba - ez a kérés gyakran felmerül, ha nincs ülőalkalmatosság. A fájós lábú, fáradékonyabb idősek nem szívesen ácsorognak, amit meg is lehet érteni - viszont nem mindenhová lehet padot telepíteni. Ebben a Petőfi sugárúti megállóban megoldották a problémát két műanyag kerti székkel.

Fotók: olvasó-tudósító

Mindegyiknek törött a támlája, hátradőlni nem nagyon kell rajtuk. Lehet, hogy egy gyakran várakozó utas vitte ki a székeket, lehet, hogy valaki így szabadult meg a feleslegessé vált kerti bútortól, vagy ez a kettő együtt a magyarázat. Nem tudjuk, de ott vannak - egyelőre. Azért óvatosan a használattal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!