Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

Nem csak nálunk tudják, mire jó még a mosógépdob

Korábbi cikkünkben bemutattuk a mosógépalkatrész egy alternatív felhasználási módját. Fotós bizonyítékot kaptunk, hogy nem csak a környéken ismerik.
Egy hónapja írtuk meg, hogy a kiöregedett mosógép dobjából lesz az egyik legjobb haltartó. Szegeden tanult olvasónk, aki Faddról, a fadd-dombori Duna-holtág mellől küldte a képet: ott is mosógépdobba teszi a horgász a zsákmányt. "Már a halászlé vagy sült hal szagától jól lakik az ember az utcánkban... s a horgászás meg egyéb vízi vagy vízparti rekreáció az egyik legnagyobb közösségi összetartó erő" - kaptuk magyarázatul a fotó mellé, hiszen gyakorlatilag a kertek végében van a holtág. Kaptunk még tavirózsákat is: ilyen szép környezetben tényleg kikapcsol a horgászás.
 


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esti nosztalgia: még vízen a Szőke Tisza

Esti nosztalgia: még vízen a Szőke Tisza
Olvasónk fotóján már látszik a legendás hajón, hogy az enyészet veszi át a hatalmat, de még azért… Tovább olvasom