Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Több helyen is megnyílt a föld Dorozsmán

Szeged - Elég balesetveszélyes a biciklis- és gyalogos közlekedés Dorozsmán - erre hívják fel a figyelmet tudósítónk fotói a kiábrándító aknafedél helyzetről.
- Péntekeken (03.13), amikor az első két képet készítettem, odagurult mellém egy autós, aki elmondta, ki akarták cserélni, de "közben kiderült, hogy Matávos" - kezdett fotói magyarázásába László.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

- Azt gondoltam, hogy na, majd akkor a 'Matáv' kicseréli hétfőn, de nem így lett. Kedd este készítettem a képek többi részét, elképesztő, mennyit "gyarapodott" a lyuk. Az említett aknafedél a Széksósi úton, a Tüzéppel szemben, a Stop cukrászdához közeledve található - folytatta.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

A Dorozsmai út, Orczy István utca kereszteződésénél sem jobb a helyzet. - A biciklisek gyakran itt egyenesítik ki a kis kanyart, ami a bicikliútban van - írta nekünk László.


- Ha megoldást jelent, készíthetek olyan képet, amin rajta vannak a koordináták, hogy az illetékesek biztosan megtalálják a helyszíneket:D - zárta levelét.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Piszkos utcák a belvárosban

A piszok évek alatt felhalmozódott és mostanra termőtalajt képez az útpadkák mellett szerte a városban - írja olvasó-tudósítónk, Marschalek Tamás. Tovább olvasom