Szegedi hírek

2023.11.23. 13:53

Hálózati karbantartás 2023.11.25-én 12:30-14:30 között

Delmagyar.hu

"Hálózati karbantartás 2023.11.25-én 12:30-14:30 között

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2023. 11. 25-én 12:30-14:30 között hálózati karbantartási munkák miatt a társaságunk által üzemeltetett utastájékoztató felületeken, valamint a menetjegy- és bérlet vásárlási felületeken és automatákon (SZKT, vasútvillamos, Volán helyi járatként is közlekedő járművein a fedélzeti jegykiadó automaták és a fali jegykiadó automaták) üzemkiesés várható.

Menetjegyét bankkártyával a Mobiljegy applikációból is megvásárolhatja, készpénzzel és bankkártyával továbbra is vásárolhat jegyet, bérletet értékesítési partnereinknél, jegy- és bérletpénztárainkban, valamint járművezetőinknél vonaljegyet készpénzzel.

Ebben az időszakban a megállóhelyi menetrendi LED kijelző táblák nem üzemelnek, azokon esetleg megjelenő menetrendi információk nem tekinthetők tájékoztatásnak. Ezen időszakban az XMAP térképes utazástervező webalkalmazás sem lesz elérhető. 
A járatok aktuális menetrendjéről a megállóhelyeken kihelyezett papír alapú tájékoztatókból, illetve a honlapunkon keresztül informálódhatnak. Útvonaltervezésre ajánljuk a Google Maps közösségi közlekedési útvonaltervezőjét. 
A karbantartás idején a járatok a megszokott menetrend szerint közlekednek.

Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában